steel Odesláno 7. března 2006 Nahlásit Odesláno 7. března 2006 tak to je neco cim se da chlubit, zajimalo by me zda se daji koupit (tedy jinde nez jako replika v galerii modernista)
Lukáš Odesláno 7. března 2006 Nahlásit Odesláno 7. března 2006 Nechci kazit radost, ale já bych je domu nemusel. Myslím, že architekt byl opravdu dobrý, ale tohle mě moc nebere. Jsou to tak 30. léta nebo víš přesně rok?
steel Odesláno 7. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2006 1913 a radost mi nekazis :-) stejne se mi libi
Lukáš Odesláno 7. března 2006 Nahlásit Odesláno 7. března 2006 Tak to jsem nečekal, začínají se mi líbit Jestli to není tajemství, nakolik přijde takovýto historický kousek? Co je použito za stroj?
steel Odesláno 7. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2006 jako replika 89 000,- kč, s quartzovym strojkem, original ..... buh vi
odklizec Odesláno 7. března 2006 Nahlásit Odesláno 7. března 2006 Heh..prominte mi mou neznalost hranicici s aroganci, ale kdo je Gocar?
steel Odesláno 7. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2006 kubismus, odklizeci, kubismus - zde prominutny do architektury a "designu" - nabytek, sklo, doplnky; celkem svetovy unikat
Ondraj Odesláno 7. března 2006 Nahlásit Odesláno 7. března 2006 http://zivotopisyonline.cz/josef-gocar.php
Radimk Odesláno 7. března 2006 Nahlásit Odesláno 7. března 2006 Nemám rád kubismus!!! Jako Zlíňák vím o čem mluvím. Hlavně když je pokřivený komunismem blééééé
steel Odesláno 7. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2006 kubismus pokriveny komunismem !!!!!!!!!!! bože to je jako letka husitskych tryskovych letadel
Petr_S Odesláno 7. března 2006 Nahlásit Odesláno 7. března 2006 Především v pořadu ČT "Šumná města" bylo mnoho jeho staveb popsáno.
steel Odesláno 7. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2006 to radmik, pokud si vzpominam ve zline je dost funkcionalistickych staveb, ale kubisticka...? vyved me z omylu
PEtrS Odesláno 7. března 2006 Nahlásit Odesláno 7. března 2006 Heh..prominte mi mou neznalost hranicici s aroganci, ale kdo je Gocar? V HK bysme ti za tohle teda dali!!!
Honza Odesláno 7. března 2006 Nahlásit Odesláno 7. března 2006 Další info o Gočárovi třeba zde: http://www.archiweb.cz/architects.php?type...ion=show&id=445
Lukáš Odesláno 7. března 2006 Nahlásit Odesláno 7. března 2006 Replika za takovou cenu + quartz, no to je přímo zvrhlost! A to se nám zdáli ty Panerai nástěné za 600 USD drahé BTW: Gočárovo nej dílo je asi Dům U černé Matky Boží, Winternitzovy automatické mlýny, kostel sv. Václava a Lázně Bohdaneč. Opravdu nej architekt, ale Porsche taky hodinkama moc nezaválelo
zdenda Odesláno 7. března 2006 Nahlásit Odesláno 7. března 2006 Já pracuji v domě od Gočára. Je to za trest Furt památkáři, opraváři a ...ři.
PEtrS Odesláno 7. března 2006 Nahlásit Odesláno 7. března 2006 K tem Gocarovym dilum bych jeste doplnil muzeum v Hradci Kralove - to je mezinarodne znama stavba.
Japezz Odesláno 7. března 2006 Nahlásit Odesláno 7. března 2006 No tak ja bych si to teda domu nedal...
Chronomag Odesláno 7. března 2006 Nahlásit Odesláno 7. března 2006 Heh..prominte mi mou neznalost hranicici s aroganci, ale kdo je Gocar? Ten, co postavil Hradec Králové
Petr_S Odesláno 7. března 2006 Nahlásit Odesláno 7. března 2006 Heh..prominte mi mou neznalost hranicici s aroganci, ale kdo je Gocar? Ten, co postavil Hradec Králové A proto po něm v Hradci pojmenovali okruh:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se