Jump to content

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

slusny clovek si na ruku muze vzit myslim cokoli.....omlouvam se ale neco mi na nich vadi - prijdou mi nejake nevyvezene v potisku ciferniku - takove nejake prazdne - just my opinion

Posted (edited)

Tak tyhle aristovky už nějakou chvilku hypnotizuju na Chronomasteru - tam jsou za 195 liber a kromě těchhle jsou tam i jako fliegery...

Mít momentálně ty prachy, tak do nich jdu. Jak moc je ta Molnija 3603 spolehlivá/přesná?

edit: teď jsem kouknul znovu a ony tam jsou bez vteřinovky - vypadají ještě líp.

Edited by farářskej
Posted

někteří zde ztratili i ty mdlé zbytky zdravého rozumu a netuší vo co vůbec jde. Tyto stroje se pouze inspirují Radiomirem od OP, ale jinak mají zajímavej retro švih, jen ten ciferník jeví nějaké divné disproporce (ty velký indexy a titěrný popis vteřin) nebo něco podobnýho. Jinak to pouzdro ala ufo z 60 tých let je super a na ruce mohou vypadat prďácky.

Guest tolja
Posted

Nelíbí se mi korunka, a hlavně bukvice na německých hodinkách. Řekl bych, že jsi je měl zveřejnit v německé sekci ;)

Guest Kamil
Posted
někteří zde ztratili i ty mdlé zbytky zdravého rozumu a netuší vo co vůbec jde. Tyto stroje se pouze inspirují Radiomirem od OP, ale jinak mají zajímavej retro švih, jen ten ciferník jeví nějaké divné disproporce (ty velký indexy a titěrný popis vteřin) nebo něco podobnýho. Jinak to pouzdro ala ufo z 60 tých let je super a na ruce mohou vypadat prďácky.

Už jsem našel jiný:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

tyhle jo, mimostředku mám sice rád, ale tady působila jako rušivý element, tyhle jsou jednoduché a čisté, i ty ručky mě víc sedí, kupuješ ? :)

Guest Kamil
Posted

Vy mě chcete přivést na buben! Musím platit plastová okna. :suicide_anim:

Guest Kamil
Posted

2 falkkon:

Tak už jsme dva! :)

Ty tvoje jsou ale ze Singapuru, hrozí clo a DPH. :(

Guest Kamil
Posted
Přepočítám fondy a uvidím,ty do toho půjdeš?

Já ještě nevím. Chtěl bych mít hodinky s kalibrem Molnija 3603. Kdyby měly safírové sklo, neváhám ani okamžik.

Posted

vypadají skvěle, mám taky cukání, ach jo ...

kamil: kašli na okna, venku je stejně horko a hodinky přece potřebuješ :D