Přejít na obsah

Rolex Submariner L. E.

Porotrico

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
který navíc škodí životnímu prostředí.

Ale no tak, co mi to děláš, to je skutečná lahůdka, nicméně patří to jinam a budeme se věnovat hodinkám.

Jsou to tyhle ?

RX2.jpg

úplně Tě vidím ;)

RX1.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 115
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ale no tak, co mi to děláš, to je skutečná lahůdka, nicméně patří to jinam a budeme se věnovat hodinkám.

Jsou to tyhle ?

RX2.jpg

úplně Tě vidím ;)

RX1.jpg

Jojo, jsou to ony. Mně přijdou krásné. Líbí se mi i ty s černou lunetou, ale se zelenou více. Shodou okolností jsem dnes viděl v Kolíně na železničním nádraží faky černých Submarinerů, tak jsem si říkal, jestli ty lidičky, co je nosí, vůbec vědí, jaké faky nosí a že to jsou faky...

Odkaz ke komentáři

Jojo, jsou to ony. Mně přijdou krásné. Líbí se mi i ty s černou lunetou, ale se zelenou více. Shodou okolností jsem dnes viděl v Kolíně na železničním nádraží faky černých Submarinerů, tak jsem si říkal, jestli ty lidičky, co je nosí, vůbec vědí, jaké faky nosí a že to jsou faky...

No pokud je nanich napsany rolex a borec je koupil za petikio a pul litru piva tak asi pravy nebudou ze a jestli si mysli ze jo tak ja mu to preju :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

No pokud je nanich napsany rolex a borec je koupil za petikio a pul litru piva tak asi pravy nebudou ze a jestli si mysli ze jo tak ja mu to preju :thumbsup_anim:

Originály určitě nebyly, protože sekundová ručka nějak podivně skákala... :whistling: Nápisu Rolex jsem si ale nevšimnul, takže nemohu sloužit. Zahlédl jsem je jen na pár sekund.

Odkaz ke komentáři

dobře polotriko ty chceš říct, že chceš nosit hodinky co nosej nádražáci v Kolíně, jen s tím rozdílem, že na ně budeš mít průkaz původu a nějakej COSI certifikát, no fakt dobrý

Odkaz ke komentáři

dobře polotriko ty chceš říct, že chceš nosit hodinky co nosej nádražáci v Kolíně, jen s tím rozdílem, že na ně budeš mít průkaz původu a nějakej COSI certifikát, no fakt dobrý

Ano, chci. Mně je totiž jedno, jestli někdo nosí fake nebo ne, ale já musím mít originál. Jsem už prostě takový (blázen). :smile_anim:

Upraveno uživatelem Porotrico
Odkaz ke komentáři

Jestli myslíš ty Submariner se zelenou lunetou, tak vyjdou k bratru za nějakých cca. 4500 Eur. Když se mi hódně poštěstí, tak budou za 3800-4000 Eur, ale tomu moc nevěřím.

Děkuji, popravdě jsem nečekal, že mi na takový negentlemanský dotaz odpovíš, cena je to přiměřená a je dokonce o maličko nižší než na právě probíhajících aukcích, pokud se Ti ji podaří ještě zmenšit na 3800?, bude to pěkný kauf. Přeji Ti dobrý lov.

P.S. jak jsi mi psal, k chronographům JLC, že nepotřebuješ chronograph, tak abych se Ti přiznal, já také ne, ale líbí se mi, nicméně jsem se ještě nerozhodl zcela a uvažuji ještě o mých oblíbených ULLYSE NARDIN, o modelu Blue Surf.

Upraveno uživatelem Nemesis
Odkaz ke komentáři

Děkuji, popravdě jsem nečekal, že mi na takový negentlemanský dotaz odpovíš, cena je to přiměřená a je dokonce o maličko nižší než na právě probíhajících aukcích, pokud se Ti ji podaří ještě zmenšit na 3800?, bude to pěkný kauf. Přeji Ti dobrý lov.

P.S. jak jsi mi psal, k chronographům JLC, že nepotřebuješ chronograph, tak abych se Ti přiznal, já také ne, ale líbí se mi, nicméně jsem se ještě nerozhodl zcela a uvažuji ještě o mých oblíbených ULLYSE NARDIN, o modelu Blue Surf.

Tak tyhle vypadají designově moc krásně, ale stejně to není můj styl. Já jsem se vyléčil z chronografů a "hůře čitelných" hodinek. I když tyto se mi líbí, tak jejich čitelnost (pro mě) je opět a bez urážky špatná. Nějak se ztrácím v záplavě modré a fosforeskující barvě. V noci budou asi dobře čitelné (indexy jsou krásně veliké a výrazné), ale přes den je to taková změť.

Přesto podotýkám, že to není nějaký útok na Tebe a Tvé volby, jen můj skromný (veřejně uvedený :) ) názor.

Jinak s cenou 3800 Eur za Submariner to bude opravdu dobrý kauf. Ale nevím, nevím, jak to dopadne. Stejně si na ně nějaký ten pátek počkám. Tipuji, že nejdříve budou na Vánoce.

Odkaz ke komentáři

Máš pravdu, ale fotografie je zavádějící, je jednorozměrná, ony ve skutečnosti vypadají o hodně lépe, ovšem je to také limitovaná serie tak nevím jestli se na mě dostane, ale pokud ne má ULLYSE NARDIN v zásobě ještě docela dost pro mě zajímavých modelů. Pokud si najdeš chvilku, podívej se na ně.

http://www.ulysse-nardin.com/

P.S. ještě jsem se chtěl zeptat, jak je to s tou limitovanou edicí, přečetl jsem si zde zmínku, že to není L.E. nýbrž jen specialní k padesátému výročí zrození submarinerů.

Tady je první model z roku 1953.

rolexSubmariner6204.gif

Odkaz ke komentáři

Máš pravdu, ale fotografie je zavádějící, je jednorozměrná, ony ve skutečnosti vypadají o hodně lépe, ovšem je to také limitovaná serie tak nevím jestli se na mě dostane, ale pokud ne má ULLYSE NARDIN v zásobě ještě docela dost pro mě zajímavých modelů. Pokud si najdeš chvilku, podívej se na ně.

http://www.ulysse-nardin.com/

P.S. ještě jsem se chtěl zeptat, jak je to s tou limitovanou edicí, přečetl jsem si zde zmínku, že to není L.E. nýbrž jen specialní k padesátému výročí zrození submarinerů.

Tady je první model z roku 1953.

rolexSubmariner6204.gif

Ano, máš pravdu. Jedná se o speciální edici (spíše než limitovanou) kvůli 50. výročí Submariner. Vyrábějí se, pokud je mi známo, jen v omezeném množství, ale zatím není jasné, zda-li se budou vyrábět i nadále a jak dlouho ještě. Tipuji, že budou "dostupné" další 2-3 roky, ale pak je přestanou vyrábět úplně. Obvykle se na ně čeká tak půl roku už rok. Samozřejmě na eBay se koupit dají hned (podle mě už veliké riziko - cena je obrovská), ale i tam stojí poměrně dost, a to v Zemi netušených možností - USA, kde obvykle všechno stojí o dost méně. Téměř se nedají sehnat pod 5300 USD za nové kousky se Zxxx seriovým číslem.

Odkaz ke komentáři

Ano, máš pravdu. Jedná se o speciální edici (spíše než limitovanou) kvůli 50. výročí Submariner. Vyrábějí se, pokud je mi známo, jen v omezeném množství, ale zatím není jasné, zda-li se budou vyrábět i nadále a jak dlouho ještě. Tipuji, že budou "dostupné" další 2-3 roky, ale pak je přestanou vyrábět úplně. Obvykle se na ně čeká tak půl roku už rok. Samozřejmě na eBay se koupit dají hned (podle mě už veliké riziko - cena je obrovská), ale i tam stojí poměrně dost, a to v Zemi netušených možností - USA, kde obvykle všechno stojí o dost méně. Téměř se nedají sehnat pod 5300 USD za nové kousky se Zxxx seriovým číslem.

tento model sa tak skoro vyrabat neprestane...naopak, o 2-3 roky ho zacnu vyrabat podobne ako dalsie modely z rady Professional, s keramickou lunetou...

Odkaz ke komentáři

tento model sa tak skoro vyrabat neprestane...naopak, o 2-3 roky ho zacnu vyrabat podobne ako dalsie modely z rady Professional, s keramickou lunetou...

Tak jsem asi hloupý a neznalý Rolex portfolia (což je ostatně bez ironie pravda), ale nevím o žádných s keramickou lunetou... Které to jsou? GMT-Master II? Dají se vůbec koupit anebo jsou to nějaké super nové modely uvedené na Basileji?

A po pravdě nevím, jakou přednost má keramická luneta. Jediné, co je zajímavé, je, že je to jiný, nezvyklý materiál. Toť vše.

Rád se nechám poučit.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem asi hloupý a neznalý Rolex portfolia (což je ostatně bez ironie pravda), ale nevím o žádných s keramickou lunetou... Které to jsou? GMT-Master II? Dají se vůbec koupit anebo jsou to nějaké super nové modely uvedené na Basileji?

A po pravdě nevím, jakou přednost má keramická luneta. Jediné, co je zajímavé, je, že je to jiný, nezvyklý materiál. Toť vše.

Rád se nechám poučit.

Popravde rozdiel nie je iba v keramickej lunete,ale aj v naramku,korunke,indexoch...Cenovy rozdiel je cca.30.000,-SKK pri ocelovych a cca.50.000,-SKK pri bi-colorych GMT II. Zatial iba GMT II su "zmenene",aj to nie vsetky verzie. Ocelovy model je novy pre tento rok s ciernou lunetou. Cerveno-cierna a cerveno-modra budu asi o 1-1,5 roka...

post-461-1185733554.jpg

post-461-1185733654.jpg

post-461-1185733733.jpg

Upraveno uživatelem Kasper
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Rád se nechám poučit.

Poučovat Tě vůbec nechci, ale keramická luneta se na rozdíl od kovové nepoškrábe, moc pěkné používá např.EDOX.

edox-titanium-chronograph-spirit-of-norway.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...