Ondazz Odesláno 18. února 2023 Nahlásit Odesláno 18. února 2023 @PetrSefl smiseny pocity. paradni je velikost 46 a pritom kratke nozicky a hlavne tenoucke telo. pojistka lunety tomu dela pekny tvar pouzdra zepredu. ctvercova minutovka me ale dost vadi. mozna kdyby mela lumi-spicku, ale ta leskla spicka odrazi cernou a neni videt kolik je minut plus minus 3. mohli to dat na hodinovou rucicku. sekundovka bez presahu taky nic moc. bile okruzi je paradne videt z dalky. pullestenej naramek super. guma nic extra.
PetrSefl Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Odesláno 21. února 2023 V 18. 2. 2023 v 21:09, Ondazz napsal: @PetrSefl smiseny pocity. paradni je velikost 46 a pritom kratke nozicky a hlavne tenoucke telo. pojistka lunety tomu dela pekny tvar pouzdra zepredu. ctvercova minutovka me ale dost vadi. mozna kdyby mela lumi-spicku, ale ta leskla spicka odrazi cernou a neni videt kolik je minut plus minus 3. mohli to dat na hodinovou rucicku. sekundovka bez presahu taky nic moc. bile okruzi je paradne videt z dalky. pullestenej naramek super. guma nic extra. Toho kladiva na minutovce jsem si nevšiml, to je velký špatný, ale jako celek v té černé/bílé s keramikou a S Bé AR vypadají hodně dobře..
Bobby K Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Odesláno 22. února 2023 před 7 minutami, baza napsal: Hodně zajímavé..
koveras Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Odesláno 22. února 2023 (upraveno) Za mňa zostáva Avenger jedným z posledných "poriadnych" Breitlingov. Verzie s číselnými indexami sú the best. Blbé je, že číselné indexy nechali iba na drahej B01 verzii a DLC titane, čo je absolútne nevhodný materiál na tool watche. Upraveno 22. února 2023 uživatelem koveras
PetrSefl Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Odesláno 24. února 2023 (upraveno) Dvojice New Pluton 3100 Upraveno 24. února 2023 uživatelem PetrSefl
Bobby K Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Odesláno 24. února 2023 před 44 minutami, PetrSefl napsal: Dvojice New Pluton 3100 Nostalgická krása..
PetrSefl Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Odesláno 24. února 2023 (upraveno) Bobby K: Lépe bych to nenapsal.. Upraveno 24. února 2023 uživatelem PetrSefl
Kupa54 Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Odesláno 25. února 2023 Tento týden mi dělaly radost SuperOcean. Dlouho jsem se bránil hodit je na náramek. Nechtěl jsem vypadat jako od Kočků. Nakonec se mi to začalo jednak líbit a jednak vyhovovat. Je to lépe vyvážené na ruce a tah skvěle sedí.
Bobby K Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Odesláno 25. února 2023 před 5 minutami, Kupa54 napsal: Tento týden mi dělaly radost SuperOcean. Dlouho jsem se bránil hodit je na náramek. Nechtěl jsem vypadat jako od Kočků. Nakonec se mi to začalo jednak líbit a jednak vyhovovat. Je to lépe vyvážené na ruce a tah skvěle sedí. Sedí perfekt..!
Bobby K Odesláno 26. února 2023 Nahlásit Odesláno 26. února 2023 před 21 minutami, Toblin napsal: Tohle je pro mě "Klasik-Breitling"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se