deff Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2017 Na tom mesh tahu vypadají hodně divně :-/
Jörg8X Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2017 Asi všechno takové jen dočasná náhrada. Já za pro3 platil tuším 590,- ? a od té doby nemám potřebu tam dávat cokoliv jiného
Akam Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2017 procházková Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2017 Spidy díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MichalSVK Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2017 Dnes som odpanil nove Navitimeri, tymto sa hlasim k Breitlingaacom
Sifon Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2017 Zdravím všechny na fóru. Tak přidám obrázek co jsem si pořídil. Mám je od konce roku a zatím velká spokojenost. Hlavně o nich na ruce vůbec nevím. Do teď jsem byl fanouškem značky Invicta...no...na nich člověk mohl zjistit buď kolik je hodin a nebo s nima někoho umlátit. A letos na dovolené nějak padlo rozhodnutí, že hodinky by měly mít uvnitř pérko a ne baterku a po hledání padlo rozhodnutí na tyhle.O Chronomagu vím nezávisle od dvou uživatelů, kteří se pohybují ještě ve světě e-cigaret. Tímto jim "moc děkuji", že jsem sem vlezl, protože jsem našel ještě další hodinky co fakt nutně potřebuji. Takže uvidíme jak to bude dál Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Loco Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2017 sice ze vcerejska, ale stale na ruce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nividic Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2017 Dneska střílím, takže ráno byla volba jasná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prevod Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Jedna zimna :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jörg8X Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Odesláno 2. února 2017 Zdravím všechny na fóru. Tak přidám obrázek co jsem si pořídil. Mám je od konce roku a zatím velká spokojenost. Hlavně o nich na ruce vůbec nevím. Do teď jsem byl fanouškem značky Invicta...no...na nich člověk mohl zjistit buď kolik je hodin a nebo s nima někoho umlátit. A letos na dovolené nějak padlo rozhodnutí, že hodinky by měly mít uvnitř pérko a ne baterku a po hledání padlo rozhodnutí na tyhle.O Chronomagu vím nezávisle od dvou uživatelů, kteří se pohybují ještě ve světě e-cigaret. Tímto jim "moc děkuji", že jsem sem vlezl, protože jsem našel ještě další hodinky co fakt nutně potřebuji. Takže uvidíme jak to bude dál dobrá volba na začátek
prevod Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Odesláno 2. února 2017 Farkyostrava , dik ;-)Rozmyslal som nad coltami ,ale ked som si nasadil tieto na ruku s meshom , bolo rozhodnute ;-)
VojtaJ Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 Ty modrý SO jsou nádherný. Pokud bych dneska vybíral v téhle cenové kategorii, skončil bych u nich asi taky. Jenom já bych je bral buď na Profi tahu nebo na gumě. Ty Mesh řemeny mi, nevím proč, k srdci nikdy nepřirostly. Ale to je pouze můj nazor, tak si tím nenech kazit radost z krásných orlojů. :-)
tkol Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 Ty modrý SO jsou nádherný. Pokud bych dneska vybíral v téhle cenové kategorii, skončil bych u nich asi taky. Jenom já bych je bral buď na Profi tahu nebo na gumě. Ty Mesh řemeny mi, nevím proč, k srdci nikdy nepřirostly. Ale to je pouze můj nazor, tak si tím nenech kazit radost z krásných orlojů. :-)K meshi si dospejes... ja jsem ho na zacatku taky nemohl ani citit a ted na nej nedam dopustit...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se