Ondazz Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2019 To jsou děla,alespoň na tom Tvém zápěstí. Ale líbí se mi ta kombinace žluté a černé.Na obrazku to tak vypada, ale ve skutecnosti me to uplne padlo na ruku. Velike to je ale vubec to nepusobi, asi jak je to lehoucke. Oproti treba Super Avenger, ktery je mensi a pritom to na ruce pusobi jako kladivo.Barva a material, velikost a lehkost = magie, jsem do toho necekane zamilovanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 (upraveno) Na vejlete Upraveno 16. září 2019 uživatelem Ondazz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Uz je moc velka tma na to abych neco vyfotil, ale projel jsem si tohle vlakno zpetne a muzu rict ze B jsou bezkonkurencne nejkrasnejsi hodinky vubec. Kul fotky kluci!Ondazz ... jedeš si to tady pěkně a mě osobně, srdcaře Breitling, potěšila i Tvá zmínka o Breitling, naprosto souhlasím, že některé modely jsou opravdu TOP. Já mám na mysli Chronomat 44, Navitimer 43/46, Avenger Bandit, Avenger Hurricane, Exospace B, Galactic, Super Avenger ... A já se brzo přidám, čekám na své první definitivky. Jinak Tvoje modely jsou super, nelíbí se mi jen Galactic Unitime ... jinak super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Hej kámo, definitivky neexistují :-) Podle mě to člověka za chvilku přestane bavit. Dá se sice měnit řemínky, to vůbec není špatný, ale jednou jseš nemocnej na hodinky tak to nevydržíš :-) To je příroda :-)Co se týče Galactiků, tak to jsou hrozně zvláštní hodinky, na první pohled těžce důchodcovský, a přitom mají něco v sobě co mě fascinuje. Rozhodně jsem si je vybral po zvažování Navíků, ty jsou krásný, ale chtěl jsem něco nechutnýho a na vintydž fíling. A můžu potvrdit, že lidi nad 60 si jich sami všimnou a chválí mi je jako jediný :-D Jenom je otázka jestli to chci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 ... ale když o tom teď přemýšlím, tak je fakt, že Navíci jsou ultra kůl definitivky. Modrý nebo černý nebo bílý pandy. Hmmmm. Hodí se k tomu deset různejch druhů pásků, viděl jsem je i na NATO.A do prdele už vo tom odmítám dál přemýšlet! Účet mám vybrakovanej na dno!! :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 :D Jooo, chápu ... ale já definitivky mít skutečně budu, budu je nosit bez ohledu na cokoliv. Zatím jen prozradím, že to bude 500M a bude to modrý ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 :D Jooo, chápu ... ale já definitivky mít skutečně budu, budu je nosit bez ohledu na cokoliv. Zatím jen prozradím, že to bude 500M a bude to modrý ...Jako SO 42 v modrý barvě? Definitivky? To neeeeeee... Jako definitivní bych si představoval lecos, ale tohle ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Modrá je dobrá. Jseš radši na lesklý nebo broušený? Moje definitivky (kdybych měl dojem, že něco takovýho existuje :-)) by byly lesklý. Ale evidentně má kartáč taky dost příznivců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Jako SO 42 v modrý barvě? Definitivky? To neeeeeee... Jako definitivní bych si představoval lecos, ale tohle ne... Néééééééé. Pětikila budou s in-house ... To SuperOceany nemají. Modrá je dobrá. Jseš radši na lesklý nebo broušený? Moje definitivky (kdybych měl dojem, že něco takovýho existuje :-)) by byly lesklý. Ale evidentně má kartáč taky dost příznivcůHele, to je těžký, mám rád leštěnky ... měl jsem několikero broušených. Z pohledu použití je lepší mít leštěnky, protože se dají snáze renovovat, než broušené ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Néééééééé. Pětikila budou s in-house ... To SuperOceany nemají. Hele, to je těžký, mám rád leštěnky ... měl jsem několikero broušených. Z pohledu použití je lepší mít leštěnky, protože se dají snáze renovovat, než broušené ...Tak co to teda bude? s leštěnkou vs brus souhlasim, hlavně s capecodem umí i cvičená opice, kdežto brus už chce trochu umu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Tkol: Vyděržaj pijaněr. A ať jen nekecám. Kladivo na čarodejnice v podobě SA nikdy nezklame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 (upraveno) Tkol: Vyděržaj pijaněr. A ať jen nekecám. Kladivo na čarodejnice v podobě SA nikdy nezklame.No právě! To je tvoje fotka? Měls je i na ruce? Mě to připadlo už moc monstrózní i na mě Upraveno 18. září 2019 uživatelem Ondazz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 (upraveno) ... i když myslím že to má titanový dýnko, protože nebyly zase až tak těžké na tu velikost Upraveno 18. září 2019 uživatelem Ondazz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 (upraveno) Ondazz: Jasně, že jo, nosil jsem je dost často, tyto byly mé první. Na druhou stranu říkám, že už to byl extrém - 48.4mm se pronese, už mě to nebaví, takto velké granáty na ruce. Ale jsou super. Upraveno 18. září 2019 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Jo ještě s čislicemi to je paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Colty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Oranzova s oranzovou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farookh Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Na stole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Avenger pacia sa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Pěkné to máte. Avengery jsou top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se