mlsoun1 Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 Coltíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 (upraveno) po dlouuhe dobe Upraveno 9. září 2023 uživatelem Ondazz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 Dá se na ně čučet celej den…Jj,ty jsou hodně povedené Můžeš mi prosím hodit referenci,klidně do SZ Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 Jedna včerejší na kterou jsem zapoměl a lumi pořád super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 11. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2023 Pár měsíců na ruce a moc spoko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfus Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 Chrono Avenger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 (upraveno) Zaexperimentoval som Upraveno 13. září 2023 uživatelem lemon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 neni to uplne spatny. ale treba ta nova prezka se k tomu pasku hodi podle me vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickeycz Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 neni to uplne spatny. ale treba ta nova prezka se k tomu pasku hodi podle me vicA jeste kdyby k tak tomu ciferniku byl bilej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 @Ondazz súhlasím k samotnej gume sa hodí viac nová, ale ku krídlam na ciferníku mi viac idú krídla na spone. @mickeycz biela guma by bola perfektná k čiernemu ciferníku. Mam doma inú bielu gumu a tej bielej tam je už moc. Také ženské už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickeycz Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 [mention=57961]Ondazz[/mention] súhlasím k samotnej gume sa hodí viac nová, ale ku krídlam na ciferníku mi viac idú krídla na spone. [mention=66313]mickeycz[/mention] biela guma by bola perfektná k čiernemu ciferníku. Mam doma inú bielu gumu a tej bielej tam je už moc. Také ženské užHele, poradnej chlap snese i vice bile ;-). Na opaleny ruce vyniknou hodne a jsou neobvykly. Kdyz jsem pred nejakou dobou prisel se zlutejma seawolfama na kovu do Breitling butiku, ze k nim chci gumu a pan vytahoval rovnou cernou tak rikam - nene ja jdu na zlutou :-) v ty dobe to nikde na internetu nebylo a od ty doby mi delaji barevny pasky radost :-). Bilej mam tady a shanim Tiffany blede modrej k seawolf 2 holy grailu ;-)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 Mám dve biele gumy ale k iným hodinkám a mám ich najradšej. Súhlasím, že biela guma krásne vynikne, len musí byť u mňa v kontraste s ciferníkom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 15. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 15. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2023 @Ondazz máš dve generácie SO? Vedel by si ich subjektívne porovnať? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 15. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2023 @lemon separé vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 17. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2023 Zatiaľ OWG s B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brushie Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se