Přejít na obsah

Jaké Breitling máte dnes na ruce?

Krrtek

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, mlsoun1 napsal:
před 2 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal:

IMG_20230929_175219.jpgMoc se mi libí i kombinace žluté a bílé,ale i toto je luxus😊

Jop, všechny ty variace jsou pěkné! Díky 🍻

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... a vaze se k tomu i zabavna historka z nakupu od soukromnika na chrono24. evidentne je prvomajitel. ma na to i lonskou fakturu z online breitling shopu - tohle je navic online-only edice. nenosil je. dostal jsem full box, jeste i s foliemi a karticku s qr. on sam si je do profilu ani udajne neregistroval. ale me uz zaregistrovat nejdou, protoze udajne uz nekde jsou. dokonce blockchain hlasi, ze byly 5.9. NFTčknuty. tak to resime spolu a s breitlingem. borec je ochotnej takze uvidime. dam vedet. mozna to nekdo regnul podle seriovyho cisla omylem spatne, nebo nekdo zneuzil fotku QR z chrono24, byt byla dost rozmazana. sranda - zvlast ze neumi anglicky a musim mu to prekladat translatorem

Odkaz ke komentáři

... a vaze se k tomu i zabavna historka z nakupu od soukromnika na chrono24. evidentne je prvomajitel. ma na to i lonskou fakturu z online breitling shopu - tohle je navic online-only edice. nenosil je. dostal jsem full box, jeste i s foliemi a karticku s qr. on sam si je do profilu ani udajne neregistroval. ale me uz zaregistrovat nejdou, protoze udajne uz nekde jsou. dokonce blockchain hlasi, ze byly 5.9. NFTčknuty. tak to resime spolu a s breitlingem. borec je ochotnej takze uvidime. dam vedet. mozna to nekdo regnul podle seriovyho cisla omylem spatne, nebo nekdo zneuzil fotku QR z chrono24, byt byla dost rozmazana. sranda - zvlast ze neumi anglicky a musim mu to prekladat translatorem

Jako je to hezka myslenka NFT, ale breitling to ma nedotazeny a podpora je minimalni(pokud to tak vubec muzu nazvat - pred dvemi lety jsem zkousel s nimy komunikovat a odpoved 0).. nektery hodinky mam v my breitling ale nemuzu je dostat do ariane nft a opacne.. kazdopadne i kdyz to s breitlingem vykomunikujes, tak v nft zustane zaznam ze nejsi druhy (potazmo jako registrator prvni) majitel.. obecne hodinky a jejich rodokmen mit v blockchainu je dobra myslenka, ale bohuzel skocila nekde v puli cesty..
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...