Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 102
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ahoj Benny, zaujala mě ta poznámka o té Škodovce. Vůbec si s tím nelam hlavu, koukni na mojí služební káru :clap: Důležitá je radost z hodinek a ne v čem se vozí. Mimochodem jsem taky projektant :-)

Já bydlet v Praze tak se na auto vyprdnu a klidně jezdim metrem/mhd. Bohužel tam kde bydlím je to se spojením hodně velká bída. Jinak po týdnu a něco s hodinkami jsem velmi nadšen. Jediná věc co mi vrtá hlavou a co jsem možná nedomyslel je že jako projektant v energetice často lezu do trafostanic a rozvoden takže je tu realná šance zmagnetování. Uvidíme...kdyžtak budu muset ač nerad sáhnout po milgách nebo po at antimag.

Odesláno

Já bydlet v Praze tak se na auto vyprdnu a klidně jezdim metrem/mhd. Bohužel tam kde bydlím je to se spojením hodně velká bída. Jinak po týdnu a něco s hodinkami jsem velmi nadšen. Jediná věc co mi vrtá hlavou a co jsem možná nedomyslel je že jako projektant v energetice často lezu do trafostanic a rozvoden takže je tu realná šance zmagnetování. Uvidíme...kdyžtak budu muset ač nerad sáhnout po milgách nebo po at antimag.

Tak to nevim, jak je to s moznym zmagnetovanim v trafostanicich, ja jsem stavar, tak u me to nehrozi :-)

Ja uz mam svoje smp vic nez mesic a porad jsem nadseny.

Mimochodem, hezka fotka z jablonecke prehrady. Jezdim k Jablonci na chalupu, treba se tam nekdy potkame :-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Teda Benny sednou Ti parádně. Jsou to moc prima hodinky. Hodně se mi líbí i ty chrona výše, ale na Tvoji ruku je tohle fakt ideál. Je vidět, že z nich máš radost, tak ať dlouho a dobře slouží.

Odesláno

Teda Benny sednou Ti parádně. Jsou to moc prima hodinky. Hodně se mi líbí i ty chrona výše, ale na Tvoji ruku je tohle fakt ideál. Je vidět, že z nich máš radost, tak ať dlouho a dobře slouží.

Díky moc. Ano radost z nich mám opravdu parádní, myslim že jsem udělal opravdu dobře, sednou perfektně.

Odesláno

Ještě se vrátím k tomu lepidlu na šroubky.Mě se osvědčil obyčejný bezbarvý lak na nehty.Závit šroubku natřít štětečkem,

dotáhnout a je to. V případě potřeby to pak jde povolit.U sekunďáku by to tak nemuselo být.

Odesláno

Ještě se vrátím k tomu lepidlu na šroubky.Mě se osvědčil obyčejný bezbarvý lak na nehty.Závit šroubku natřít štětečkem,

dotáhnout a je to. V případě potřeby to pak jde povolit.U sekunďáku by to tak nemuselo být.

No nesmis pouzit sekundak od loctite,ten co prodavaj saigoni za 5 kc by mohl byt ideal,nic moc nelepi ,tak by tady mohl jit bez problemu rozdelat

Odesláno

Kluci ty Loctite atp. to je zbytečně drahé, v každé modelářské prodejně maj sekunďáky za pár kaček a jsou výborné. Dokonce ve třech konzistencích.

K hodinkám gratulace! už abys vyhlížel nějaké i pro svou nastávající ...

Mimochodem, má žena touží po těch stejných.

Jinak myslím, že škodovky jsou OK (přiznávám, že jsem je nikdy neměl, no vlastně kdysi 120 LS), tím prohlášením bych se netrápil.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Bondofky s keramikou a v černé? Ano prosím! Jsou boží a sedí ti parádně.

Btw jezdím ve škodovce...

Odesláno

Takže po nějaké chvíli přicházím s updatem. Hodinky se mi pořád neskutečně líbí, pořad jsem nadšen a jako bonus jsem zjistil že se hodinky zachodily a jdou 0s/den bez odkládání. Přidávám fotku s už hotovým snubakem.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Kravinky...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Gratuluju k paradnim hodinkam, na ruce ti sedi perfektne! A je videt, jak si je uzivas, tak to ma byt. :) 

Pokud to nechces napsat sem, muzes mi prosim napsat v SZ, kdo ti to napsal s tou Skodovkou? To by me fakt zajimalo. :D 

Odesláno (upraveno)

Gratuluju k paradnim hodinkam, na ruce ti sedi perfektne! A je videt, jak si je uzivas, tak to ma byt. :)

Pokud to nechces napsat sem, muzes mi prosim napsat v SZ, kdo ti to napsal s tou Skodovkou? To by me fakt zajimalo. :D

Díky moc. Promiň ale nenapíšu kdo mi to napsal. S dotyčným jsme si to vyjasnili. Omluvil se že to přehnal, takže ho nebudu vyhlašovat. Prozradím jenom že hojně přispívá do rolex vláken :-)

Upraveno uživatelem Benny55

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...