Lisky Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 před 1 hodinou, Lisky napsal: To vypadá jako modul od Alba, resp. Seiko pro německy mluvící trh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 V 5. 12. 2022 v 13:07, MartyH napsal: To vypadá jako modul od Alba, resp. Seiko pro německy mluvící trh. Aj mne sa zdá, modul je kvalitne spracovaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 11. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2022 Dnes nový kousek, mám z nich ohromnou radost. Naběhly hned, takže stačilo jen vyčistit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 před 22 hodinami, MartyH napsal: Dnes nový kousek, mám z nich ohromnou radost. Naběhly hned, takže stačilo jen vyčistit. Paráda. Tento štyl Digi mi vyhovuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 Moc hezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 před 19 hodinami, Lisky napsal: Paráda. Tento štyl Digi mi vyhovuje před 18 hodinami, t2 napsal: Moc hezké Díky pánové, jsou fakt fakt parádní! Krom konceptu samotného se mi líbí i možnost změnit tón budíku, to je prostě pecka. před 14 hodinami, t2 napsal: Super kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Díky, dneska tyhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Krasa,ty by me slusely taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 Téčka... vzpomínky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2022 Tesim sa, ze sa mi ich podarilo rozchodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2022 Temhle elektronikam fandim.Tim u me zacalo zbirani digi,byly to prvni hodinky me zbirky.Mas je tez v krasnym stavu. Jen mi rekni,jak se ti podari opravit nefunkcni kus.Jediny co tam jde udelat je vycistit oxidaci a vymenit krystal,jinak nic.Oni ty mrchy,casto kleknou....po zmacknuti cudliku sviti zpravidla posledni nula a to je konecna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2022 @bleriot11 prave ked svieti aspon jedna cislica, tak ich viem rozchodit. Ked nesvieti nic, tak su mrtve. Treba len trpezlivost a cas. Tieto tiez boli v takom stave, ze svietila jedna cuslica. Ja tomu hovoril, ze musim nataktovat provesor. Aj u Elektronika 5 to zabera na ozivenie. Tie ale nabiehaju po kratsom “taktovani” , ako tieto LED Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 Dnes nové do sbírky AQW-5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 Blbě se to fotí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 před 12 hodinami, t2 napsal: Blbě se to fotí Stydím se za to, ale nemůžu si pomoct... Prostě závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se