t2 Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 Poslední loňský nákup. Další zlatíčka. Dneska poprvé venku: V horním řádku jsou vteřiny, nebo datumka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 před 10 hodinami, t2 napsal: Poslední loňský nákup. Další zlatíčka. Dneska poprvé venku: V horním řádku jsou vteřiny, nebo datumka: To je přece ten modul, jak nikdy není stoprocentně správně funkční... Já jich mám asi 5 a ani jeden není úplně OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 před 6 hodinami, casiotron napsal: To je přece ten modul, jak nikdy není stoprocentně správně funkční... Já jich mám asi 5 a ani jeden není úplně OK. Má 5 tlačítek a přitom umí jen datum, stopky a světlo. Asi. Zdá se mi, že funguje ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 před 19 hodinami, t2 napsal: Jo, ale ty mám už nějaký čas. To jsi v toto vlákně musel vidět už hodněkrát. Nikdy jsem si toho nějak nevšiml. A jak se nosí, jsi s nimi spokojený? Pořád nad nimi uvažuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 Zpracování je ok. Sklo je safírové, dílky tahu plné, na šroubovacím dýnku je rytina pulsaru. Bral jsem je pro ten unikátní dvojitý display. Dneska na ruce: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 S čerstvou baterkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 V 2. 4. 2023 v 14:13, t2 napsal: Má 5 tlačítek a přitom umí jen datum, stopky a světlo. Asi. Zdá se mi, že funguje ok. Myslím, že je to tento modul (na fotu z katalogu dvoje dole uprostřed). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 A jaké máš na tom modulu závady / problémy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Pro mě hodně zvláštní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 DW-6900 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 před 40 minutami, Olin.uj napsal: Pro mě hodně zvláštní.. Vypadá to jako hodinky s otáčkoměrem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 před 20 hodinami, t2 napsal: A jaké máš na tom modulu závady / problémy? Zobrazují se, případně mizí, segmenty, které by se v danou chvíli zobrazovat nebo mizet neměly. V modu nařizování (když bliká vteřinovka) to je ale v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Tak to mi zatím nedělají. Dneska na ruce tyto krasavice které mají easter egg: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Pro mne srdcovky v digi světě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 F-84W vyrobené ještě Japonsku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Po dlouhém čase Brauny. Dnes jsem je zkusil rozebrat, ale ani se mi nepovedlo vytáhnout modul z pouzdra. Nějak tam drží za korunku. Ta je jednou ze dvou chyb těchto jinak zajímavých hodinek. Na diginách s atyp ovládáním mi vždy zlobí mechanika. Takže ovládání korunkou je zralé na repas / výměnu. Protože tady Ventura nemá servisní zastoupení tak jsem si řekl, že není co ztratit. Chtěl jsem se do toho podívat sám s tím, že stejně nic nezkazím, když je to na výměnu. To se mi nepovedlo. Tak jsem tam dal jen novou batt. Ale druhá chyba se ukázala: atyp tvar těsnění, které už skončilo svoji životnost. Natáhlo se a hodinky nešly zavřít. Ach jo, jsou to křápy. Nakonec jsem se rozhodl pro zavření hodinek za cenu zničení již naprd těsnění. To jsem na vhodném místě roztříhl nůžkami a cca o 1 mm zkrátil druhým střihem. Pak už se hodinky daly vpoho zavřít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se