Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 9,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 10 hodinami, t2 napsal:

Poslední loňský nákup. Další zlatíčka. Dneska poprvé venku:

V horním řádku jsou vteřiny, nebo datumka:

To je přece ten modul, jak nikdy není stoprocentně správně funkční... Já jich mám asi 5 a ani jeden není úplně OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 hodinami, casiotron napsal:

To je přece ten modul, jak nikdy není stoprocentně správně funkční... Já jich mám asi 5 a ani jeden není úplně OK.

Má 5 tlačítek a přitom umí jen datum, stopky a světlo. Asi.

Zdá se mi, že funguje ok.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk
před 19 hodinami, t2 napsal:

Jo, ale ty mám už nějaký čas. To jsi v toto vlákně musel vidět už hodněkrát.

Nikdy jsem si toho nějak nevšiml. A jak se nosí, jsi s nimi spokojený? Pořád nad nimi uvažuju.

Odkaz ke komentáři

před 20 hodinami, t2 napsal:

A jaké máš na tom modulu závady / problémy?

Zobrazují se, případně mizí, segmenty, které by se v danou chvíli zobrazovat nebo mizet neměly. V modu nařizování (když bliká vteřinovka) to je ale v pořádku.

Odkaz ke komentáři

Po dlouhém čase Brauny. Dnes jsem je zkusil rozebrat, ale ani se mi nepovedlo vytáhnout modul z pouzdra. Nějak tam drží za korunku. Ta je jednou ze dvou chyb těchto jinak zajímavých hodinek. Na diginách s atyp ovládáním mi vždy zlobí mechanika. Takže ovládání korunkou je zralé na repas / výměnu. Protože tady Ventura nemá servisní zastoupení tak jsem si řekl, že není co ztratit. Chtěl jsem se do toho podívat sám s tím, že stejně nic nezkazím, když je to na výměnu. To se mi nepovedlo. Tak jsem tam dal jen novou batt. Ale druhá chyba se ukázala: atyp tvar těsnění, které už skončilo svoji životnost. Natáhlo se a hodinky nešly zavřít. Ach jo, jsou to křápy. Nakonec jsem se rozhodl pro zavření hodinek za cenu zničení již naprd těsnění. To jsem na vhodném místě roztříhl nůžkami a cca o 1 mm zkrátil druhým střihem. Pak už se hodinky daly vpoho zavřít.

wIMG_20230406_144243.jpg.7b8e318ba4df3e3dcbb9e64f4ff64d59.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...