MartyH Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 před 14 hodinami, akai napsal: Po trochu slozitejsi vymene batt. aspon na chvili... Máš je krásné! Mám plasťáky F-85 s tímto modulem a taky mě pěkně potrápily, když jsem je dával do kupy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 Tak se zadarilo,naskocily sami,nebo jsi jim pomahal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 @bleriot11 boli fest chytene od vytecenych bateriek, ale podarilo sa mi to celkom dobre ocistit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 Tak ty moje jsou cisty,menenej krystal,kondik a furt nic. Jinak ja dnes na ruce tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 před 4 hodinami, MartyH napsal: Mám plasťáky F-85 s tímto modulem a taky mě pěkně potrápily, když jsem je dával do kupy... Diky a prizeptal bych se: ty dve male pruzinky jsi tam mel? a dal je zpet nebo to funguje i bez nich, nezkousels? A at neco pridam... Dnes jsem interne neco resil s @Harwey a v ramci toho jsem dal na ruku todle... Vim, ze to je uz asi pro Chocholouska, no bylo to treba -tak se do mne moc netrefujte... Diky)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 před 34 minutami, akai napsal: Diky a prizeptal bych se: ty dve male pruzinky jsi tam mel? a dal je zpet nebo to funguje i bez nich, nezkousels? A at neco pridam... Dnes jsem interne neco resil s @Harwey a v ramci toho jsem dal na ruku todle... Vim, ze to je uz asi pro Chocholouska, no bylo to treba -tak se do mne moc netrefujte... Diky)) Už je to sice delší dobu, ale mám takový pocit, že bez těch pružinek to nefungovalo. Mám dojem, že na dvě pružinky tam byly 3 nebo 4 možné dírky s kontakty (snad to nevyzní blbě... ) a musel jsem kombinovat. Jinak pěkná trojčátka máš na ruce . Úplně se mi vybavilo vyprávění dědy o konci války, jak tu chodili Rusové a na každé ruce měli rukávy z hodinek a nabízeli je se slovy "časy? časy?". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 Jasně. Proč ne? Nicolas to tak taky nosil... A lidi si moc nepamatují, že byl taky u zrodu myšlenky autíčka Smart, i když to tedy úplně nedotáhnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 Krásná trojce! Já bych si vybral ty uprostřed. Jestli to chápu správně, tak ta pružinka je pod tímto plíškem: ale ten já nesudal. Tak nevím jak se ta pružinka dostala ven? Baterku jsem dostal ven jen s odháčkováním toho zadního plýšku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 Myslím, že Smart začínal jako Swatch car. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 Jo jo, jen ho chtěl jako levné lidové vozítko. Ale když zjistil, že při splnění všech bezpečnostních a jiných předpisů to finančně lidovka nebude, obzvláště s výrobou v Evropě, nakonec vše přenechal Mercedesu. Mimochodem, kdyby si někdo chtěl koupit auto, na kterém výrobce nejvíce prodělal, tak na prvním místě je Veyron. "Na každém prodaném Veyronu totiž prodělá neuvěřitelných 117 milionů korun. A to se tohle Bugatti prodává za více než 30 milionů korun." A pak hned druhý je historicky první model Smart ForTwo. Tehdy prý byla celková ztráta za tento model v přepočtu 85 miliard kaček. Každém kusu výrobce prodělal cca 120 tisíc kaček. A pak je tu model Stilo, Phaeton atd. No, až někdo jednou spočítá ztráty ze současné výroby elektromobilů, možná Smarta trumfnou. Ale jinak je třeba druhá generace Smartu ukázkou mezinárodního projektu: Myšlenka od Švýcara, finální projekt a produkce od německého Mercedesu, výroba ve Francii, motor projektovaný v Japonsku atd. Sorry, odbočka z vlákna, ale trochu hodinek tam na začátku bylo. Smart měl být mezi auty něco jako Swatchky mezi hodinkami... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 Tohle byl pohled kdy byla tehdy tato informace účelově vytržená z konceptu. Rozdíl v ceně výroby Veyronu a jeho prodejní ceně nebyl v červených číslech. To by nastalo až se započítáním nákladů na vývoj a počtu kusů do kterého by se to rozpouštělo. Jenže ten je irelevantní vzhledem k schválně zamýšlené exkluzivitě. Takže to není chyba nebo neschopnost, ale vlastně záměr výrobce. Zajímavé bylo, když Ferrari vyrobilo model F50. O tomto se nikde ani nepíplo, přestože to muselo být navlas stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 Zub casu sa na nich podpisal, ale aj tak mi robia radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 Rovnaky modul mam v tychto: ( archivna foto ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Neviem si pomôcť, ale ruské hodinky majú svoje čaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 To jo. Hodně mi připomínají svým tvarem a stylem digitálky od Orient. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se