MartyH Odesláno 8. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2024 Al Kaidy nové nemám, ale mohu posloužit F-84W. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Dnes Casio DKW-100. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Před hodinou, Hantronix napsal: Dnes Casio DKW-100. Hezký kousek a pro úplnost co znázorňuje ten piktogram v vpravo nahoře? ( ')(' ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Před hodinou, Hantronix napsal: Dnes Casio DKW-100. Super! Máš k tomu i komunikační kabel? Jinak jsem koukal, že podle překladače je to v závorkách část slova "úterý". Vtipný znak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 @Lisky mě včera inspiroval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 před 4 hodinami, childe napsal: Hezký kousek a pro úplnost co znázorňuje ten piktogram v vpravo nahoře? ( ')(' ) Jo jo. Je to úterý - tedy (ÚT). Samozřejmě že japonsky neumím. Taky jsem použil foto překladač. před 3 hodinami, MartyH napsal: Super! Máš k tomu i komunikační kabel? Jinak jsem koukal, že podle překladače je to v závorkách část slova "úterý". Vtipný znak. Komunikační kabel bohužel nemám. Ani nevím, jak má vypadat. Nikdy jsem ho neviděl. Ani v žádné aukci se nevyskytoval (minimálně v těch, co jsem viděl). Nemá náhodou někdo foto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Gombo bude vediet:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Trochu jsem pátral a podle všeho tyto hodinky byly schopné komunikovat s organizéry Casio prostřednictvím jakéhosi převodníku pod označením WIF-10-8 a kabelu s jack konektory pod označením SB-60. Je ale dost dobře možné, že převodník umožňoval i komunikaci s PC, protože to vypadá, že součástí balení byla i 3,5" disketa zřejmě s drivery a komunikačním SW. Čerpal jsem z této stránky http://databank.sblo.jp/article/175307308.html. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 10. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2024 Tak dnes Alba AKA W621-4A00. S japonskou krabičkou ne, ale aspoň s japonskou cenovkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 10. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2024 @MartyH Díky za info. Je to zajímavé. Ale těch informací je na netu opravdu poskromnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 10. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2024 před 2 hodinami, Hantronix napsal: Tak dnes Alba AKA W621-4A00. S japonskou krabičkou ne, ale aspoň s japonskou cenovkou. Fíha, zsujimavý kúsok. Ja dnes tieto Citizeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 10. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 Ty Moon graph jsou pecka. Mám je taky. Bohužel taky jen v plastu. A ještě větší pecka jsou Cosmo phase. Ty jsem nepořídil, dokud to (cenově) šlo. Teď už se mi za ně nechce dávat takovej ranec peněz. Dnes jsem si nasadil na ruku Seiko Frequency B010-4010 Drum machine. Mají 2 displeje (hlavní LCD s iluminátorem a horní doplňkový LED). Hlavní funkcionalita těchto hodinek je bicí automat. Toto jsou zrovna hodinky, co by si zasloužily recenzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 tieto su fakt paradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 Tak to je tedy něco! Vidím to poprvé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 před 1 hodinou, Hantronix napsal: Toto jsou zrovna hodinky, co by si zasloužily recenzi. Parádní kousek, tu recenzi bych si přečetl rád! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 MartyH podíval jsi se na tu horní polovinu pořádně, když se mění minuty z 59 na 00? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 před 4 minutami, t2 napsal: MartyH podíval jsi se na tu horní polovinu pořádně, když se mění minuty z 59 na 00? Ne, ale právě jsem to napravil! Ona tam prolétne nějaká kometa, nebo co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 Možná tohle. Jinak já dneska tyto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 Vzhledem k tomu, že je to těžko identifikovatelné, budeš mít asi pravdu @t2. Já dnes něco obyčejnějšího a bez záhad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se