Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

před 4 hodinami, childe napsal:

Hezký kousek 👍 a pro úplnost co znázorňuje ten piktogram v vpravo nahoře? 😀 ( ')(' ) 

Jo jo. Je to úterý - tedy (ÚT). Samozřejmě že japonsky neumím. Taky jsem použil foto překladač.

před 3 hodinami, MartyH napsal:

Super! Máš k tomu i komunikační kabel?

Jinak jsem koukal, že podle překladače je to v závorkách část slova "úterý". Vtipný znak. 😄 

Komunikační kabel bohužel nemám. Ani nevím, jak má vypadat. Nikdy jsem ho neviděl. Ani v žádné aukci se nevyskytoval (minimálně v těch, co jsem viděl).
Nemá náhodou někdo foto?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trochu jsem pátral a podle všeho tyto hodinky byly schopné komunikovat s organizéry Casio prostřednictvím jakéhosi převodníku pod označením WIF-10-8 a kabelu s jack konektory pod označením SB-60. Je ale dost dobře možné, že převodník umožňoval i komunikaci s PC, protože to vypadá, že součástí balení byla i 3,5" disketa zřejmě s drivery a komunikačním SW.

Čerpal jsem z této stránky http://databank.sblo.jp/article/175307308.html.

Odkaz ke komentáři

Ty Moon graph jsou pecka. Mám je taky. Bohužel taky jen v plastu. A ještě větší pecka jsou Cosmo phase. Ty jsem nepořídil, dokud to (cenově) šlo. Teď už se mi za ně nechce dávat takovej ranec peněz.

Dnes jsem si nasadil na ruku Seiko Frequency B010-4010 Drum machine.
Mají 2 displeje (hlavní LCD s iluminátorem a horní doplňkový LED). Hlavní funkcionalita těchto hodinek je bicí automat.
Toto jsou zrovna hodinky, co by si zasloužily recenzi.

Seiko_Frequency_f.jpg

Seiko_Frequency_t_.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...