MartyH Odesláno 29. července Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července před 2 hodinami, Hantronix napsal: Řekl bych, že je to stejný modul. Taky bych řekl a nebo hodně podobná revize. V mém případě je to kalibr 0432. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 29. července Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července Před hodinou, MartyH napsal: Veľmi pekné. Ja som mal problém s tlačítkami, dúfam že teba to obišlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července před 12 minutami, Lisky napsal: Veľmi pekné. Ja som mal problém s tlačítkami, dúfam že teba to obišlo Děkuji. Problém s tlačítky jsem bohužel řešil také. Pokoušel jsem se to opravit, ale nedopadlo to dobře. Naštěstí jsem měl ještě jedny stejné hodinky na náhradní díly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července K temto bych doplnil, ze je i totozna verze kde se vse ovlada bocnimi tlacitky ktere jsou po obou stranach. Modul 9200A je totozny a je nachystan pro obe verze. Zpetne zde sly dohledat dle nazvu, vetsinou ho(nebo modul.) uvadim prave pro moznost zpetne ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července před 5 hodinami, MartyH napsal: Děkuji. Problém s tlačítky jsem bohužel řešil také. Pokoušel jsem se to opravit, ale nedopadlo to dobře. Naštěstí jsem měl ještě jedny stejné hodinky na náhradní díly... Mal som to rozobrate. Sú tam gumené bublinkove spinače s uhlikovými kontaktami aj vodive cesty su uhlikove. Je to problem opraviť. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července Celý den v sedle: Večer motorka vrácená, tak hurá se osvěžit: 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Trpím jako zvíře… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Přesný kafe 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna Ty jsou boží!!!! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna Dneska takový....běžný. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna před 26 minutami, MartyH napsal: Vpravo hore su 4 okienka. Na čo slúžia? Inak paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna před 45 minutami, Lisky napsal: Vpravo hore su 4 okienka. Na čo slúžia? Inak paráda Řekl bych, že jde jen o designový prvek… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Pěkné s tou modrou. Jestli se nepletu, tak jsou to Y749-5040, tedy se šroubovacím dýnkem a a celé v nerezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se