Gombo Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září (upraveno) Este jedna na vecer Upraveno 25. září uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září A dalsi oziveny kusok z konca sedemdesiatych rokov. Sklicko maju sklenene. Pod nim plechovy cif s napismi a myslim, ze dvojity displej je uplne identycky s ich predlohou od renimovaneho japonskeho vyrobcu. Ako som aj pisal vcera, to plati aj dnes. Znalci vedia, ktore ho vyrobcu a ktore konkretne hodinky myslim 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září před 1 hodinou, Gombo napsal: A dalsi oziveny kusok z konca sedemdesiatych rokov. Sklicko maju sklenene. Pod nim plechovy cif s napismi a myslim, ze dvojity displej je uplne identycky s ich predlohou od renimovaneho japonskeho vyrobcu. Ako som aj pisal vcera, to plati aj dnes. Znalci vedia, ktore ho vyrobcu a ktore konkretne hodinky myslim Jasné že Seiko. A 239.....Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Juchů, po dlouhém hledání se mi konečně podařilo sehnat WB-60 v lepším stavu, než jsem měl doposud. Takže po vložení nového akumulátoru musely samozřejmě hned na ruku. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Moc pěkný stav. Model je dost rare. Gratuluji a jen trošku závidím (v dobrém). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září “Golďáše” zo sedemdesiatych 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Legenda ve třetí generaci: 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Na sv. Václava opět soláry od Casio, tentokrát WB-80. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Tak tyhle jsou ještě hezčí! Ty by se mi moc hodily.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září V 24. 9. 2024 v 16:28, akai napsal: ...jojo tyhle jsou dobry, vlastne takovy mladsi sourozenec 0624... Timto jsem byl inspirovan ke kontrole a baterie uz 1,3V a nebylo to ono -takze u mych 0624 dnes probehla vymena a dnes tedy... svetlo uvnitr... a venku... V 25. 9. 2024 v 7:36, Gombo napsal: Znali vedia, odkial brali inspiraciu K temto M158 "klonum" zpetne vyse jsem nedavo narazil na tohle... @MartyH solary 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září před 3 hodinami, akai napsal: Timto jsem byl inspirovan ke kontrole a baterie uz 1,3V a nebylo to ono -takze u mych 0624 dnes probehla vymena a dnes tedy... svetlo uvnitr... a venku... K temto M158 "klonum" zpetne vyse jsem nedavo narazil na tohle... @MartyH solary Nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Nádherný Seika Já dneska qéaqé: 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Moje pracovní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září B812 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Design těchto hodinek zovu "komplexní minimalismus". Fakt se mi líbí. I ty jejich další "okénkové" modely. Žádné zbytečnosti. Frantíci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září před 11 hodinami, Zlý vlk napsal: Moje pracovní Tiež som dnes pílil drevo, ale hodinky išli z ruky dole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Paráda @t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se