jendazhor Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října Ovšem jejich stolní budíky byly také vyhlášené
Hantronix Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října Tak jsem neodolal a ty rozverná čísílka taky pořídil. Jak si vesele poskakují. 2
t2 Odesláno 14. října Nahlásit Odesláno 14. října Včera. Byli jsme s pejskem v kavárně a on se poblil. V cca 16,05. Aspoň že jsem měl už "vyfocíno". Tak jsem šel pro ubrousky a utřel to. Pak jsem je šel vyhodit na wc. A když jsem se vracel tak psíček samou radostí, že jsem zpátky, vyrazil mi naproti. Jenže byl na vodítku a to bylo obtočený kolem jediný nohy stolu. Je to mistr v zamotávání. No a jak vyrazil, tak strhnul stůl kde měla přítelkyně kafe, vodu a cukřenku. Vše skončilo v jejím klíně, jen sklenička s vodou dopadla až na zem a rozbila se.
t2 Odesláno 18. října Nahlásit Odesláno 18. října Tak dnes na místě "činu" a taky bylo psisko hodný. Jinak na ruce inverz kalkulády. Čitelnost od: přes: až po: 1
MartyH Odesláno 19. října Nahlásit Odesláno 19. října Ta limitka k výročí Back to the Future ve stylu DeLorean je taky pěkná, navíc bez inverzního displeje. Ale chtějí za to strašný ranec. Kdyby to pouzdro bylo alespoň kovové, tak neřeknu, ale za trojku mi to přijde prostě moc. Já něco obyč ze staré školy - B213W. 1
t2 Odesláno 19. října Nahlásit Odesláno 19. října Nevím jestli jsem je už tady někdy dával. Možná je to premiéra. 1
MartyH Odesláno 20. října Nahlásit Odesláno 20. října před 12 hodinami, t2 napsal: Nevím jestli jsem je už tady někdy dával. Možná je to premiéra. Ty jsou krásné! Běžné B612 jsou také parádní, ale v tomto zlatém provedení je to minimálně o level jinde.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se