Gombo Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2020 Uz nepajkujem. Vzdy som tym napachal viac skody, ako osohu. Pouzivam vodive lepidlo a vodivy lak. Oproti pajkovaniu je to ovela lepsia robota.
jendazhor Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2020 Zkoušel jsem vodivý stříbrný lak, ale nějak mi to při zkoušení multimetrem nehlásilo průchozí vodič (pípákem). Pravda, mám nějaký od číňanů v takové té tenké stříkačce s jehlou. Mám tu rozdělaná jedna hodně stará Casia, která nejeví známky života. Ale jediný problém, který jsem vizuálně našel byl právě přerušený vodič od spodního kontaktu baterky - asi sežraný vytečenou baterií. Bohužel mi zaboha nejde povolit jeden ze šroubků, kterým drží celý modul pohromadě, tak se nemůžu podívat přímo dovnitř. Tak já to teda ještě nějak zkusím. Díky za info.
Gombo Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2020 Ja mam to lepidlo aj lak z elektroobchodu a funguje to perfektne.Vecer odfotim ake to su.
jendazhor Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2020 před 5 hodinami, Gombo napsal: Ja mam to lepidlo aj lak z elektroobchodu a funguje to perfektne.Vecer odfotim ake to su. Dík, to beru!
jendazhor Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2020 Před hodinou, Gombo napsal: “Myslime aj na vas hnutie Hamas” Tos mi zase vnuknul nápad do tématických týdnů. Jen nevím, kolik bude příspěvků. No, uvidíme.
jendazhor Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2020 Díky, Gombo. Mrknu po nich nebo po nějakých ekvivalentech.
Gombo Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2020 Neviete mi poradit, ako prepnem na 24h rezim?
jendazhor Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2020 před 49 minutami, Gombo napsal: Neviete mi poradit, ako prepnem na 24h rezim? Napiš číslo modelu a případně modulu a třeba něco najdu.
t2 Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2020 Před hodinou, Gombo napsal: Neviete mi poradit, ako prepnem na 24h rezim? Co ta čárka nad 8? není tam napsaná žádná funkce.
Gombo Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2020 Presned ako pise siwi. Ked je tam ciarka, tak je PM
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se