bleriot11 Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 Jedna podvodni,fotka mazla a jeste me ta potvora kousla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 FullSizeRender.MOV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 před 10 hodinami, t2 napsal: Taky mi svítí 1,5 s. Nezkoušel jsem jestli je tam možnost delší doby osvitu. Ani teď nevím jestli k nim mám manuál. Dik za snahu. A asi to potvrdim, manual jsem nasel qw3019.pdfa mam z nej dojem, ze jen kratce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 manual som nasiel, cital, ale nastavenie dlzky svietenia tam nie je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 před 4 hodinami, Gombo napsal: FullSizeRender.MOV Pěkně, puntíkáčovatý displej s animacema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 Já mám dneska Casio AB-100. Tento typ ana-digi se mi strašně líbí a navíc ještě s databankou, to jsem musel mít. Nemám vůbec problém s tím, že jsou maličké, aspoň to vypadá vtipně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 před 59 minutami, Chilliluk napsal: Já mám dneska Casio AB-100. Tento typ ana-digi se mi strašně líbí a navíc ještě s databankou. Ty se mi už nějaký čas líbí. Kdybych je sehnal za dobrou cenu neváhal bych. Já dneska poprvé tyto vintážky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 S Timexama se to tady poslední dobou dost rozjelo, a to je jen dobře. Zdá se mi, že jsou oproti Casiím někdy neprávem podceňované. Jinak ty AB-100 mají na Casio takový dost zajímavý modul v tom, že kde je člověk nechá, tam zůstanou, tzn. žádná automatika, když prostě zůstanou v módu databanky nebo alarmu, tak jsou tam pořád. Člověk pak může mít na displeji něco stabilně "napsáno". Je to taková skrytá funkce. Já tu automatiku nemám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 Jo tohle mi vadí na modulu 676 (DBC 61/ 62/ 610) nezůstanou kde chci, ale vrátí se do režimu času. Ale jinak si teď neuvědomuji, že by to jiný Casia dělaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 Timex Ja mam tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 V 21. 3. 2023 v 20:06, t2 napsal: Ano jsou to první chytré hodinky od Casia. Moje nejsou eu verze, neumí GSM. Můj je model VCL 100S. Zajímaly by mě jaké má eu verze animace. Myslíš, že jsou tam různé animace? Ty moje jsou VCL-110. Přijde mi, že jsou tam nějaká prehistorická zvířata (dinosaurus, pterodaktyl, ...). Pár jsem se jich pokusil zachytit, ale hýbe se to a celkem rychle se to mění, tak není jednoduchý to zachytit. V klidu tam buď něco spí nebo se točí anténa, podle toho, jestli je zapnutá detekce GSM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 IMG_0322.MOV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 Konecne sa chytili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 před 16 hodinami, Chilliluk napsal: Já mám dneska Casio AB-100. Tento typ ana-digi se mi strašně líbí a navíc ještě s databankou, to jsem musel mít. Nemám vůbec problém s tím, že jsou maličké, aspoň to vypadá vtipně Soudě dle tvého avataru jsi reinkarnovaný Bud Spencer. To se pak nesmíš divit, že AB-100 působí jako maličké, když máš jeho pazoury! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 Oj, ty jsou vzhledově moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 Jo,tak ty jsou fajne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 před 6 hodinami, MartyH napsal: Soudě dle tvého avataru jsi reinkarnovaný Bud Spencer. To se pak nesmíš divit, že AB-100 působí jako maličké, když máš jeho pazoury! Bud Spencer byl super, navíc se mu postavou skoro podobám, tak jsem ho použil jako avatar Tyhle už mi sednou lépe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 před 14 hodinami, Hantronix napsal: Myslíš, že jsou tam různé animace? Ty moje jsou VCL-110. Přijde mi, že jsou tam nějaká prehistorická zvířata (dinosaurus, pterodaktyl, ...). Pár jsem se jich pokusil zachytit, ale hýbe se to a celkem rychle se to mění, tak není jednoduchý to zachytit. V klidu tam buď něco spí nebo se točí anténa, podle toho, jestli je zapnutá detekce GSM. Tak to je stejné jako mám já. Ale pak je VCL 101 a ty mají něco jiného: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se