MartyH Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 Dnes jedny holčičí BGT-100 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 V 28. 3. 2023 v 17:39, Kristian.nov napsal: Ty dva segmenty se mi opravit nepovedlo, ale stejně jsou super. A mám motivaci, sehnat nějaké v lepším stavu... Vzdy stoji za to to zkusit a aspon vis co te ceka pri pripadne kompletaci v budoucnu... Jinak u techto tvych 0439 mi uz pred casem vrtalo hlavou jakej je rozdil? oproti 0432 . Oboje vedle sebe jsem rozebrany nemel, ale co si tak vybavuju rozdil nevidet.(0432 jsem nemel ted uz jo a Ꝋ, a celni zatim nefunkcni ) Ze maj oboje provedeni i s tlacitky bocnimi jem jiz psal... Takze "LCDmodul" bys mohl asi pouzit i odsud. Fakt divne, ze dva totozne s ruznym znacenim. před 6 hodinami, Gombo napsal: Ja dnes taketo U tech cekam kdy se rozpadnou, toto je asi me posledni nasazeni. Ted jsem uzavrel po aplikaci silikonu asi uz natrvalo do PVC obalu od nejakeho remene. Skoda jsou pekne, strojek zije paradne ale bylo to bohuzel vytvoreno na rychlou(az se mi chce rict jednorazovou) spotrebu. před 7 hodinami, Olin.uj napsal: Pěkný den Perfektni ! Jo kovove(nebo aspon skorepinove) casia s ovladanim shora jsou super. Nekde jsem uz zde taky asi daval pohromade, ted jen narychlo nasel toto.. -ty se dvema(55QS-24) jsem nedohledal. Je i verze gold Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 Takto na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Pracovne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 @akai To je paráda No sehnat jakékoli Seiko LC ve slušném stavu a za rozumnou cenu je hodně těžký. I nefunkční se prodávají za dost... Uvidíme... Já dneska můžu na Vetřelce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 před 37 minutami, Kristian.nov napsal: @akai To je paráda No sehnat jakékoli Seiko LC ve slušném stavu a za rozumnou cenu je hodně těžký. I nefunkční se prodávají za dost... Uvidíme... Já dneska můžu na Vetřelce! Jo jo, F-100. Tak ty taky nemám . Každopádně pecka Kristiane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 S007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 V 30. 3. 2023 v 9:26, MartyH napsal: S007 Moc pěkné..super.. Já dnes DBX-110 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Na doma stačia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 před 1 hodinou, Olin.uj napsal: Moc pěkné..super.. Já dnes DBX-110 Tak ty bych bral hned! Máš je v super stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Y760 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Porsche kam se podíváš: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Porsche kam se podíváš: To je stylový! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 T2: No tedy, ty sis pořídil ty Hamiltony PSR? Jestli jo, tak to fakt závidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 Jo ty jsou fajne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 před 12 hodinami, Chilliluk napsal: T2: No tedy, ty sis pořídil ty Hamiltony PSR? Jestli jo, tak to fakt závidím Jo, ale ty mám už nějaký čas. To jsi v toto vlákně musel vidět už hodněkrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se