Hantronix Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Odesláno 24. května 2023 před 14 hodinami, akai napsal: Super tak uz je vidim "nazivo" gratuluju. Dík. Když je porovnám se starými Citizeny, tak funkčně jsou naprosto shodné. Jen mají místo žárovičky oranžovou LEDku. Modul je ale v porovnání se starými úplně jiný (viz foto). Kdo to vyrábí (nebo kompletuje), to nevím, ale zpracování je v pohodě. Jen na tom pásku se asi trochu šetřilo. Přijde mi, že použili tenčí plech. Ten originál Citizen je takový pevnější.
Lisky Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Odesláno 24. května 2023 V 22. 5. 2023 v 19:53, t2 napsal: Nádherné Bulovy! Já dneska tyto: Pekné, tento štýl digi mi vyhovuje. Jednoduchý, čistý dizajn. Ja dnes na ruke tieto.
elde999 Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Odesláno 24. května 2023 Fotka bohužel ze včerejška. Příště se polepším a dám aktuální.
MartyH Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Odesláno 24. května 2023 před 9 hodinami, elde999 napsal: Fotka bohužel ze včerejška. Příště se polepším a dám aktuální. Super! Přiznám se, že to vidím poprvé, tak jsem trochu pátral a našel jsem, že jde o japonské hodinky z počátku osmdesátek. Jsou to správné informace?
elde999 Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Odesláno 24. května 2023 před 1 hodinou, MartyH napsal: Super! Přiznám se, že to vidím poprvé, tak jsem trochu pátral a našel jsem, že jde o japonské hodinky z počátku osmdesátek. Jsou to správné informace? Ano, měly by být z roku 1981, první ze série herních hodinek od firmy TOMY. Oproti jiným hodinkám tohoto typu tyto nevypadají na mé medvědí ruce nepatřičně, protože jsou opravdu velké .
jendazhor Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Odesláno 24. května 2023 před 13 hodinami, elde999 napsal: Fotka bohužel ze včerejška. Příště se polepším a dám aktuální. Pěkný! Většina herních je dnes poměrně ceněná. A k těmhle se ještě dnes dá na netu dohledat docela dost informací.
elde999 Odesláno 26. května 2023 Nahlásit Odesláno 26. května 2023 Přidávám se se značkou CASIO, na rozdíl od těch předchozích pouze "plasťáky", navíc s neoriginálním páskem.
MartyH Odesláno 26. května 2023 Nahlásit Odesláno 26. května 2023 před 26 minutami, elde999 napsal: Přidávám se se značkou CASIO, na rozdíl od těch předchozích pouze "plasťáky", navíc s neoriginálním páskem. Jo, tak bych si nechal líbit!
MartyH Odesláno 26. května 2023 Nahlásit Odesláno 26. května 2023 Já dnes G-2000 s novým bezelem a řemínkem (původně pro AW-591).
jendazhor Odesláno 27. května 2023 Nahlásit Odesláno 27. května 2023 před 23 hodinami, MartyH napsal: Já dnes G-2000 s novým bezelem a řemínkem (původně pro AW-591). To jsem ani netušil, že do toho dvoutisícovky pasují. A teď koukám na net, že ne úplně přesně, ale asi lepší než nic.
MartyH Odesláno 27. května 2023 Nahlásit Odesláno 27. května 2023 To jsem ani netušil, že do toho dvoutisícovky pasují. A teď koukám na net, že ne úplně přesně, ale asi lepší než nic. To jsem ani netušil, že do toho dvoutisícovky pasují. A teď koukám na net, že ne úplně přesně, ale asi lepší než nic.Našel jsem to na nějakém fóru. Risknul jsem to a výsledek předčil má očekávání! Jak píšeš, nepasuje to zcela na 100%. V podstatě jde ale jen o vrchní část, kde to úplně nedoléhá, je tam menší mezera. Na to ostatně upozorňoval ten uživatel na fóru. Každopádně mi to funkčně i esteticky vyhovuje.Na internetu jsem sice našel druhovýrobu bezelu přímo pro G-2000 za cca 20 $, ale je to někde v Asii a hlavně je tam problém s dopravou do Evropy…Tady je detail horní části:
MartyH Odesláno 27. května 2023 Nahlásit Odesláno 27. května 2023 Našel jsem to na nějakém fóru. Risknul jsem to a výsledek předčil má očekávání! Jak píšeš, nepasuje to zcela na 100%. V podstatě jde ale jen o vrchní část, kde to úplně nedoléhá, je tam menší mezera. Na to ostatně upozorňoval ten uživatel na fóru. Každopádně mi to funkčně i esteticky vyhovuje.Na internetu jsem sice našel druhovýrobu bezelu přímo pro G-2000 za cca 20 $, ale je to někde v Asii a hlavně je tam problém s dopravou do Evropy…Tady je detail horní části:Ještě u šroubků to není úplně ono:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se