Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

před 3 hodinami, akai napsal:

-jak myslis... (emotikon se mne nezobrazuje ani ve founu...)

Jinak zde videt, ze jsem vyuzil tve nabidky a prezuto takhle...
Pravdu mels, delka na hrane zapnuti, no na leve je to o fous lepsi a nejakou hodinu se da nosit.
Takze diky jeste jednou, myslim ze k originalu to ma vice blizko nez todle...

0614brc.thumb.jpg.dc8036a9f7fe43895f2c41c6465fe82e.jpg

0614br.thumb.jpg.09e8e7817797baa5dc7bf6b7f0f103d5.jpg

Po originalu se samozrejme budu pidit dale.

Odkrýt skrytý obsah

2e56212.thumb.jpg.9ae488886a22ed9d9c3a05af31b08c30.jpg

Ty emotikony tu občas zlobí, jak jsem si všiml. Mimochodem, tchýně mi hodinky sama od sebe pochválila. 🙂 

Každopádně mě těší, že to sedlo. Té délky je škoda, ale třeba se ti to ještě povede nějak nastavit, než seženeš originál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@elde999 jj pekna parada no...
-temadle mne celkem provokujes. Napada mne , ze bych je mohl znovu potrebovat kdyz uz jsem je jednou mel...
Psal jsem zde " ...jsem konecne objevil presne ty co jsem mel na zakladce nekde 6/7 trida..." -uz jsem se po nich nekolikrat bez uspechu koukal a naskytla se ke koupi aspon verze "handheld" -zatim je v nemecku a cekam az bude cesta... 
Dokonce mne i napadla hrisna myslenka na vymenu za Seiko popr. tyto ... -pokud je nekdo mate treba dvakrat nebo ma nejakej napad na domluvu dejte vedet...

@jendazhor

před 13 hodinami, jendazhor napsal:

Starý sporťáky.  

Moc pekna barevna kombinace -slusela by jim reklama s Pandou a kopacakem...))

@t2

před 4 hodinami, t2 napsal:

Dnes jedině tyto:  

Jj je to moc pekne. -no jednim dechem musim souhlasit s podnazorem @bleriot11 

Soudim i dle vlastni zkusenosti treba podle techto Timexu, ktere jsem takto tedy poprve vyfotil ted pro tuto prilezitost, -takze jejich premiera na ruce...

Timex.thumb.jpg.3b13b8c291215b8d6ca4c9ba721b1196.jpg

Odkaz ke komentáři

Tieto mam  stare ( povodné ) a  prezlecene. Mam dvoje a marne sa snazim zohnat Timex sklicko. Je evidentne, ze v mojom hlavnom zdroji ficalo nakupovanie z  Quelle. Skoda, ze v tom nasom vtedajsom Magnete take neponukali…

IMG_7190.jpeg

Odkaz ke komentáři

@akai Úplně chápu, já jsem začal hodinky sbírat docela nedávno právě kvůli dětskému snu živenému nabídkou katalogu Quelle  (ani jsem ty vysněné tehdy nakonec nevlastnil), který jsem si zhmotnil po 40 letech. Teď mám spadeno na obyčejné MBO digitálky s kalkulačkou, ty jsem tehdy opravdu vlastnil, dodnes si vzpomínám, jak je sestřenka z prohnilého západu provezla přes hranice na noze, pod kalhotami. A bylo úplně jedno, že je koupila za pár marek v Metru.

Na výměnu bohužel žádné navíc nemám, i když ty Seiko jsou velmi lákávé 🤔

Teď se jedny objevily na eBay, ale cena docela úlet, a to už maďar 200 dolarů slevil : 

https://www.ebay.com/itm/115874376734?mkevt=1&plmtId=1110700101&mesgId=3014&mkpid=0&emsid=enull.m3698.l6300&mkcid=7&ch=osgood&euid&bu=43136979737&trkId=58b2a8ad-1343-42ce-abfc-fb3ceb8453a0&cnvId=29f8e0f4-fcbc-4b3b-8055-f5fe3c8c9490&osub=-1~1&crd=20230810132123&segname

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, jendazhor napsal:

Dnes nám to slunce ale pálí... Ale je nabito.

Teeda takhle podrobne videt uroven nabiti se mne moc libi... -asi budu muset poridit.))
Nemas nahodou zmapovanou tudle plastovou radu?, vim ze mam S750 a jeste nake S6xx.
Jake modely vlastne byly? 
S750.thumb.jpg.cde18a47899beb0d560f074798b8f76a.jpg

@Lisky
Proti gustu zadny... -ok, asi pokud bych je musel mit tak nejak elegantne brousim vrsek...
(mozna jen kazde sude pismeno a hned by to bylo zajimavejsi..))

Upraveno uživatelem akai
Edit: edit:
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...