t2 Odesláno 1. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2024 před 4 hodinami, elde999 napsal: Novoroční vycházka po městě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To mi bohužel nefunguje v Opeře ani Chromu....
t2 Odesláno 1. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza1 Odesláno 1. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2024 Prosím pěkně, ty kalendáříky se ještě dají někde sehnat, nebo jsou to ty ze starých zásob? Hodně dlouho jsem to nikde neviděl, díky Honza.
elde999 Odesláno 1. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2024 před 30 minutami, t2 napsal: To mi bohužel nefunguje v Opeře ani Chromu.... Sakra, copy/paste na první pohled zafungovalo, ale teď už taky vidím prd. Takže napravuji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 2. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2024 před 15 hodinami, honza1 napsal: Prosím pěkně, ty kalendáříky se ještě dají někde sehnat, nebo jsou to ty ze starých zásob? Hodně dlouho jsem to nikde neviděl, díky Honza. Jsou to sedmdesátkové staré originály. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza1 Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 Tak to tiše závidím. Pamatuji si je jako kluk na základce, kdo to měl, byl borec
t2 Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 před 1 hodinou, honza1 napsal: Tak to tiše závidím. Pamatuji si je jako kluk na základce, kdo to měl, byl borec Musím je teprve zdědit. Doufám, že to bude ještě za dlouho. Táta je tehdy nosil na mechanických Primkách.
t2 Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 Dneska mladýhonzy: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MartyH Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2024 před 34 minutami, jendazhor napsal: Jednoduchý, pěkný Jedny z mých nejoblíbenějších na nošení. Jsou lehké a dobře mi sedí na ruce. Díky velkým tlačítkům se perfektně ovládají a čitelnost displeje taky parádní. Navíc mají 5 budíků s nastavitelným datem. Jen jim dlužím nový akumulátor, takže mi zatím jedou na klasickou CR2016 + solar.
Olin.uj Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2024 (upraveno) Dnes plasťáčky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. ledna 2024 uživatelem Olin.uj
Lisky Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se