Gombo Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Francuzko sedemdesiate roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Když slunce dnes tak šajnuje, tak bláznivý blejskáče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Pecka! Fakt nádherné. Co je to za model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna před 21 hodinami, MartyH napsal: Pecka! Fakt nádherné. Co je to za model? 31QS-18. Prišli my spolu s inými, sám som bol prekvapený v akom sú stave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna před 8 minutami, MartyH napsal: Paráda. Mám ich tiež. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Tiez ich mam, ale viac “jete”. Dnes nieco zo zaciatku milenia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna před 1 hodinou, Lisky napsal: 31QS-18. Prišli my spolu s inými, sám som bol prekvapený v akom sú stave. Děkuji. před 1 hodinou, Lisky napsal: Paráda. Mám ich tiež. Vím, pamatuju si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Jééé, tyhle mám.....dvakrát. Ale nikdy se mi nepovedlo aby ukazovali "ST" při zobrazení času. To je nějaký fígl, nebo chybka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Jinak dneska tyto Brauny: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna před 9 minutami, t2 napsal: Jééé, tyhle mám.....dvakrát. Ale nikdy se mi nepovedlo aby ukazovali "ST" při zobrazení času. To je nějaký fígl, nebo chybka? Zkoušel jsi v režimu duálního času podržet tlačítko Date cca 4 sekundy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Mam je po dlouhy dobe na ruce,ale uz jsem zapomnel jak se stelujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna před 42 minutami, t2 napsal: Jééé, tyhle mám.....dvakrát. Ale nikdy se mi nepovedlo aby ukazovali "ST" při zobrazení času. To je nějaký fígl, nebo chybka? Ani neviem, všetko funguje ako má, chyba to to asi nie je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Tak uz se zdarilo.Timexy nastelovany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se