Gombo Odesláno 20. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2024 Francuzko sedemdesiate roky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jendazhor Odesláno 20. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2024 Když slunce dnes tak šajnuje, tak bláznivý blejskáče. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 20. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lisky Odesláno 21. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MartyH Odesláno 21. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2024 Pecka! Fakt nádherné. [emoji108]Co je to za model?
Lisky Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 před 21 hodinami, MartyH napsal: Pecka! Fakt nádherné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Co je to za model? 31QS-18. Prišli my spolu s inými, sám som bol prekvapený v akom sú stave.
Lisky Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 před 8 minutami, MartyH napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Paráda. Mám ich tiež.
Gombo Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 Tiez ich mam, ale viac “jete”. Dnes nieco zo zaciatku milenia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MartyH Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 před 1 hodinou, Lisky napsal: 31QS-18. Prišli my spolu s inými, sám som bol prekvapený v akom sú stave. Děkuji. před 1 hodinou, Lisky napsal: Paráda. Mám ich tiež. Vím, pamatuju si.
t2 Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lisky Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2024 Jééé, tyhle mám.....dvakrát. Ale nikdy se mi nepovedlo aby ukazovali "ST" při zobrazení času. To je nějaký fígl, nebo chybka? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2024 Jinak dneska tyto Brauny: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MartyH Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2024 před 9 minutami, t2 napsal: Jééé, tyhle mám.....dvakrát. Ale nikdy se mi nepovedlo aby ukazovali "ST" při zobrazení času. To je nějaký fígl, nebo chybka? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zkoušel jsi v režimu duálního času podržet tlačítko Date cca 4 sekundy?
bleriot11 Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2024 Mam je po dlouhy dobe na ruce,ale uz jsem zapomnel jak se stelujou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lisky Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2024 před 42 minutami, t2 napsal: Jééé, tyhle mám.....dvakrát. Ale nikdy se mi nepovedlo aby ukazovali "ST" při zobrazení času. To je nějaký fígl, nebo chybka? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ani neviem, všetko funguje ako má, chyba to to asi nie je.
bleriot11 Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2024 Tak uz se zdarilo.Timexy nastelovany. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se