Hantronix Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února V 20. 2. 2024 v 11:30, MartyH napsal: Hodinky super, ale s tou propiskou jsi mi vyrazil dech. Úplně jsem zapomněl, že jsem ji taky míval. To je nostalgie jako prase. Pecka! Vyrazil dech? Tak to se kukni na foto. To jsou moje pera s hodinkama a některá s kalkulačkou. No jo. Já vím. Choroba už hodně pokročila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Respekt ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Tak to jsem ještě neviděl. Boží sbírka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Hantronix:tak jo je mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Odpol: Včera jsem jim dal nové batt. Po dvaceti hodinách už je odchylka +1m06s. To mi vychází na cca 3s za hodinu!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chinasky Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února (upraveno) Nedopatrenim som sa dostal ku krasnym MBO a bracha k Seiko digi s kalkulackou v NOS Dakujem @MilanBAsk za spojazdnenie MBO Upraveno 23. února uživatelem Chinasky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chinasky Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února A davnejsie este toto som zohnal. Asi najkrajsie digi pre mna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chinasky Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února V 15. 2. 2024 v 22:04, jendazhor napsal: Po té, co čelní tlačítka pár měsíců klimbala v silikonu a rozpouštědle, nakonec jakžtakž začala fungovat. Seiko A547-5020, modelový rok 1980. Krasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února před 34 minutami, Gombo napsal: Kedysi som robil v sklade kde boli aj hodinky tejto značky. Všetky boli analógové, som nevedel že robili aj digi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února @Lisky tieto su hodne stare. Maju este keramicky modul a vidotesne srobovacie dynko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Před hodinou, Gombo napsal: @Lisky tieto su hodne stare. Maju este keramicky modul a vidotesne srobovacie dynko. Ja som v tom sklade robil v 90tych rokoch. Odvtedy som o tej značke ani nepočul. Nektore boli celkom dobre chronografy s datumom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 29. února Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března Novinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března Moment, to je ta limitka?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se