Lisky Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března před 17 minutami, MartyH napsal: Plastove velmi nemusím, ale tieto sa mi páčia. Mám podobné kovové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Včera večer oživené, dnes museli ísť na ruku. W550 modul 81. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Gratuluji, jsou super a hlavně s původním tahem! Mám je taky, ale nedávno se mi na nich objevil bleeding, takže budu muset sehnat nový displej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března (upraveno) nesedi to presne, ale aspon pre predstavu Upraveno 22. března uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března před 59 minutami, MartyH napsal: Gratuluji, jsou super a hlavně s původním tahem! Mám je taky, ale nedávno se mi na nich objevil bleeding, takže budu muset sehnat nový displej... Dík moc. Sú fakt robustné. Ja som musel displej vymeniť, pôvodný bol vyschnutý. Našťastie som mal doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března před 37 minutami, Harwey napsal: nesedi to presne, ale aspon pre predstavu Na té poslední fotce mě překvapuje tmavý displej nového modelu. Možná je to jen nasvícením záběru. Ale pokud by kontrast nového displeje byl o tolik slabší, než u původního historického modelu, trochu by mě to nepříjemně zaskočilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Ano, novy je o nieco tmavsi, vlastne aj na promo fotke je to tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března před 16 minutami, Harwey napsal: Ano, novy je o nieco tmavsi, vlastne aj na promo fotke je to tak. Z tohoto úhlu se to zdá srovnatelné a velmi dobře čitelné. Prostě krása na druhou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března s citatelnostou je vsetko na pohodu, aj pri velkom uhle natocenia, pri oboch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Dnes Protreky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března Digi na ruke a môžem ísť na volby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března (upraveno) Dnes AW-330 po prodělané plastice pouzdra. Upraveno 23. března uživatelem MartyH Chyba v textu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března Zde ještě průběh operace: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března Paráda, ešte to fuknuť čiernym sprejom a bude to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března před 15 hodinami, Lisky napsal: Paráda, ešte to fuknuť čiernym sprejom a bude to super. Nad tím jsem uvažoval, ale nakonec jsem se rozhodl, že to nechám přiznané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března Rolex, tedy Ronex. Přesnost na kočku, +3m6s za tři měsíce. Světlo nesvítí a ten čudl vlevo nedělá nic. Mají toho za sebou už dost, sklo je doškrábaný. Ale zase poctivá konstrukce a materiály: sklo, ocel a screwback. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března V 23. 3. 2024 v 13:14, MartyH napsal: Zde ještě průběh operace: Jakou "hmotou" si to nastavil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března Jakou "hmotou" si to nastavil?Použil jsem dvousložkové epoxidové lepidlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se