Jerryl Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna (upraveno) JJ, je to divočina. Původní font v sedmdesátkách býval menší, jako mají dnes Hamiltony PSR, ale ty jsou v porovnání s těmito za raketu. Jsou to moje první zlaťáky. Zlatou normálně ignoruju, ale k tě červenejm číslíčkům neskutečně sekne. Pořídil jsem je jen tak ze srandy, pro ten oldskůl fílink Upraveno 23. dubna uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna Dopo a v práci: A odpol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna před 17 hodinami, Jerryl napsal: Tak za tohle by se nemusel stydět ani Theo Kojak To pouzdro je fakt pekny,ale ty cisla jsou šílený.Uz se tu probiralo,ze pred padesati lety delali krasny led displeje.Tak ja teda tu historii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna Na hodinky s led displeji mám smůlu. Mám jich několik, ale ani jedny se mi nepodařilo oživit... Jinak dnes Casia s databankou a s jízdními řády. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna Tak to som ešte nevidel. V čase uvedenia modelu zrejme praktická aplikácia. Ja dnes anadigi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna @bleriot11 pěkný je máš! Je škoda, že ikdyž i dnes jsou schopní vyrobit pěkný retro hodinky, tak to nakonec pojebou nějakým detailem. Kdyby měli číslíčka jako ty tvoje, tak bych si štěstím měnil prádlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna To už bude zase úplněk?? Jinak krása @t2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna Vypadaji plastove,ale jsou kovove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 25. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 25. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna (upraveno) Neobvyklé, vidím to poprvé. Dnes jsem si vzal Seika v červené. Upraveno 25. dubna uživatelem MartyH Chyba v textu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 25. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna před 4 hodinami, MartyH napsal: Neobvyklé, vidím to poprvé. Dnes jsem si vzal Seika v červené. Pekné Seika. Tie moje dnešne sú len také lacné imidžovky. Majú síce stopky a budík, ale používanie je zložité. Všetky tlačítka sú zapustené, stláčať sa dajú len ihlou alebo tenkým skrutkovačom. Pozitívne je že puzdro je z kovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 25. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna před 20 minutami, Lisky napsal: Pekné Seika. Tie moje dnešne sú len také lacné imidžovky. Majú síce stopky a budík, ale používanie je zložité. Všetky tlačítka sú zapustené, stláčať sa dajú len ihlou alebo tenkým skrutkovačom. Pozitívne je že puzdro je z kovu. Jj, vypadají tak. Jinak u těchto Seiko je celkem zajímavé, že u seřízení času má každý segment (HH:mm.ss) svoje dedikované tlačítko pro nastavení hodnoty. To samé pro datum. Člověk se tedy nemusí posouvat mezi jednotlivými segmenty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 25. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna Ak to dobre chápem tak to je ako na ruských Elektronikach. Tam tiež každé tlačitko nastavuje inú funkciu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 25. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna Ak to dobre chápem tak to je ako na ruských Elektronikach. Tam tiež každé tlačitko nastavuje inú funkciu.To bohužel nedokážu říct, páč žádné funkční Elektroniky nemám… Každopádně při nastavování času se hodiny mění pravým horním, minuty předním a vteřiny pravým dolním tlačítkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 25. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna Presne tak je to na Elektronikach. Tri tlačitka na boku. Zhora sekundy, stredne minúty, dolné hodiny. Dva dni je tomu čo sám na jedných menil batérie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna Parádní kousek !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se