akai Odesláno 2. června Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června Vsak ok v pohode, to nebyla urgence ani vycitka, ze neodpovidas.(aj taks byl rychlej ) To jen, ze by se takova info k jeste nam neznamemu modelu digi tyto odpovedi hodily. Zaujalo i prave prostredni(vetsinou utopene set) vystouple tlacitko -malokdo pouziva tohle usporadani(Orient...) A zapomnel jsem pochvalit i LED nad tebou -moc pekna nadcasova stylizace... Abych taky dodal nakej obrazek tak tyhle Citizen... -jdu napravit zimni cas... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 2. června Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června Gombovi díky za info. Hmm, tyhle Akaiovské Citizeny s duplexnim kalendářem jsou určitě zajímavé. Nejen ten duplex, to samozřejmě, ale nějak se mi vzhledově líbí celkově. Nevím, čím to je. Jsou takové pěkně "porovnané" a tvarově čisté. Ha, možná už to mám. Zarovnané chlívky s popisy i chlívky na displeji se symboly mi připomínají přístrojové desky aut, nebo snad dokonce letadel a raket, tak někdy v osmdesátkách. A ovládání funkcí korunkou je sice mnohdy po čase problematické, ale pořád je to frajeřina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 2. června Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 2. června Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června Krásné kousky pánové! Souhlas s @jendazhor ohledně těch Citizenů, taky se mi moc líbí a Jenda přesně rozklíčoval i mé důvody. Ty chlívky dole mi taky připomínají přístrojovou desku, konkrétně ze starých bavoráků, např. E30/E36. Navíc mají neokoukanou kombinaci barev. Prostě paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 2. června Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června Parádne kúsky páni. Včera aj dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 3. června Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června Dnes P 110. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. června Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Dneska soláry. Máš je v krásném stavu @t2! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Suunto Observer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června před 6 hodinami, MartyH napsal: Máš je v krásném stavu @t2! Díky, kupoval jsem je NOS a nosím je jen velice málo. Dneska tyto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 7. června Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června Dnes opět soláry, WL-100. Super H101 s přiznanou pružinkou. Je škoda, že zrovna u těchto Marlinů je téměř nadlidský výkon sehnat nové sklíčko... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 7. června Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června Před hodinou, MartyH napsal: Dnes opět soláry, WL-100. Super H101 s přiznanou pružinkou. Je škoda, že zrovna u těchto Marlinů je téměř nadlidský výkon sehnat nové sklíčko... . To je pravda. Je to dosť nešťastné riešienie s tou pružinkou na skličko. Nevadí, hlavne že fungujú. Inak celkom pekné solar-plasťaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. června Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června Heavy Metal Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teret Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se