Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

Vsak ok v pohode, to nebyla urgence ani vycitka, ze neodpovidas.(aj taks byl rychlej )
To jen, ze by se takova info k jeste nam neznamemu modelu digi tyto odpovedi hodily.
Zaujalo i prave prostredni(vetsinou utopene set) vystouple tlacitko -malokdo pouziva tohle usporadani(Orient...)

A zapomnel jsem pochvalit i LED nad tebou -moc pekna nadcasova stylizace...

Abych taky dodal nakej obrazek tak tyhle Citizen... -jdu napravit zimni cas...
1717308922213.thumb.jpg.efcf14a4c30b073f7082a5e88f0f910b.jpg

• Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 9,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Gombovi díky za info.

Hmm, tyhle Akaiovské Citizeny s duplexnim kalendářem jsou určitě zajímavé. Nejen ten duplex, to samozřejmě, ale nějak se mi vzhledově líbí celkově. Nevím, čím to je. Jsou takové pěkně "porovnané" a tvarově čisté.
Ha, možná už to mám. Zarovnané chlívky s popisy i chlívky na displeji se symboly mi připomínají přístrojové desky aut, nebo snad dokonce letadel a raket, tak  někdy v osmdesátkách.

A ovládání funkcí korunkou je sice mnohdy po čase problematické, ale pořád je to frajeřina.

Odkaz ke komentáři

Krásné kousky pánové! Souhlas s @jendazhor ohledně těch Citizenů, taky se mi moc líbí a Jenda přesně rozklíčoval i mé důvody. 🙂 Ty chlívky dole mi taky připomínají přístrojovou desku, konkrétně ze starých bavoráků, např. E30/E36. Navíc mají neokoukanou kombinaci barev. Prostě paráda. 👌

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, MartyH napsal:

Dnes opět soláry, WL-100.

Super H101 s přiznanou pružinkou. 🙂 Je škoda, že zrovna u těchto Marlinů je téměř nadlidský výkon sehnat nové sklíčko... 😞. 

IMG_7443.JPEG

To je pravda. Je to dosť nešťastné riešienie s tou pružinkou na skličko. Nevadí, hlavne že fungujú. Inak celkom pekné solar-plasťaky😉

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...