MartyH Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června No právě... Já jsem v tomhle tak trochu magor a mně by to vědomí, že je uvnitř modul z Číny nebo Thajska, k tomu s diodou, vadilo... Uvědomuju si ale, že to je především můj problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Před hodinou, MartyH napsal: No právě... Já jsem v tomhle tak trochu magor a mně by to vědomí, že je uvnitř modul z Číny nebo Thajska, k tomu s diodou, vadilo... Uvědomuju si ale, že to je především můj problém. Z Číny v krajnom prípade remienok. Moduly ak neopravim tak ležia a čakaju na vhodného origo darcu. Niekedy su to mesiace, ba aj roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Ted jsem zjistil,ze v jednech casio f91 mam osvetleni rgb.barvu jde vybrat jakoukoli,nebo nastavit ze pri rosviceni probehnou vsechny barvy.Asi to bude fejk,ale to me nevadi.Jsou to bily plastaky,ted je memam u sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června No to originály určitě neuměly. Jestli rád trpíš vyzkoušíš test s pravým tlačítkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Nevim jaky test.Kdyz drzim pravy cudlik na vsech menim 24 na 12 cas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Podrž čudlík asi 3 sekundy a mělo by se ti ukázat CASIo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Jejda, to jsem netusil.tak jediny casio zobrazujou jen ty cerny.dik za nove informace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června Ta funkcionalita zobrazení textu "CASIo" je podle mého až u provedení s osvětlením LED diodou. Já dnes kousek, za který by mě na Matějské jistě pochválili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června MartyH zaujimavý kúsok. Ja dnes anadigi od Casia. Nimi to vlastne velmi davno začalo, keď som si ich kúpil v Kijkshope v NL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června V 9. 6. 2024 v 9:48, Lisky napsal: Tenhle modul není od Casio, vyráběl se pod různým označením, nejznámější je Hitachi a býval v hodinkách značek MBO, Meister - Anker, Anker, Tempic a další. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června No mně to přišlo divný. Dnes čerstvě zprovozněný přírůstek do sbírky. Bohužel to sklíčko je nic moc, ale třeba se někdy namane nové. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června před 5 hodinami, casiotron napsal: Tenhle modul není od Casio, vyráběl se pod různým označením, nejznámější je Hitachi a býval v hodinkách značek MBO, Meister - Anker, Anker, Tempic a další. To je pravda, ale je tam od výroby. Žiadna dorábka, zámena. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června DB-202 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června před 5 hodinami, MartyH napsal: DB-202 Fakt to všechno máš mooooc pěkný. I fotky perfektní. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 23. června Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 23. června Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. června Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června Parádní !!! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června Díky. Ten modul 152 je zajímavý. Pokud jsou hodiny nastaveny ve 12h formátu, informace o části dne (AM/PM) se neobrazuje, vidět je to jen v rámci nastavení času. Pípání v celou se aktivuje v režimu hodin a to pravým dolním tlačítkem a indikace stavu je pouze akustická (tohle jsem viděl jen u Timex). Zároveň se tím zapíná nebo vypíná pípání při průchodu funkcemi. Ty jsou celkem dvě - budík a stopky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se