Gombo Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna Dneska druhá generace: 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna Nádherné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Odpol: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna Krásné @Lisky . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna Dík, aj tie tvoje sú parádne. Tento model väčšinou býva veľmi zničený, tie tvoje sú ako nové. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna Vždycky jsem si o sobě myslel, že jsem dobrej. A teď to mám potvrzeno! Bestie mě chce sežrat, opakovaně. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna Nedaj sa, bojuj 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna Byl jsem protáhnout Ettoreho, tak mě napadlo, že odfólijuju ty svoje nové digi. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna před 2 minutami, t2 napsal: Byl jsem protáhnout Ettoreho, tak mě napadlo, že odfólijuju ty svoje nové digi. Ty jsou epesní . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna No vida, paradne su. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna Když takhle vidím, všechny ty staré kovové, ale i plastové, diginy a jejich starší i aktuální reinkarnace, napadá mě otázka: "Lze ještě v téhle oblasti hodinek vymyslet něco lepšího, hezčího, praktičtějšího?". Jasně, jedna odpověď může znít: "Netřeba, náramkové hodinky, v jejich původním slova smyslu, už prakticky nejsou potřeba (mobily, náramky, smartwatche, zobrazení času na každém počítači, troubě, teploměru, rohu ..."). Na druhou stranu mohu namítnout: "Tak už to je dlouho, minimálně několik desetiletí, většinou stejně plní funkci pánského (nebo i dámského, ale moc dam tu na fóru asi není) šperku s přidanou hodnotou zobrazení času a pár celkem zbytečných funkcí. Reálně by všichni mohli nosit hodinky s nákupní cenou do tisícovky a původní účel by jim plnily obstojně stejně tak". A pak se zase dostanu k první otázce. Filosoficky zacyklené nokturno... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna před 56 minutami, bleriot11 napsal: Pěkné. Mám s tímto modulem několik kousků od Alby a připadá mi dost nepřesný. Klidně i více než plus minuta za měsíc. Máš to taky tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Toto je dobrý ingot @Lisky . Mám také jedny s tímto pouzdrem, jen s odlišným modulem (03-504). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se