Harwey Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října Postni sem dynko tych kozmickych prosim ta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října Jestli myslis ty moje,tak dynko je takove: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října V 2. 10. 2024 v 18:15, t2 napsal: Rádiovky, poslední cca měsíc se velmi zhoršil příjem na všech hodinkách. I na těch, které byly spolehlivé jako WV 59E (ty se chytly naposledy 27.9.) nebo WV M400(naposledy 3.9.) nebo MTG 910D(naposledy x.x.) nebo PRV 1300(naposledy 6.8.) 3.gen Casiotronů dnes ano, ale teď taky víc nechytají než chytají. A ostatní....hanba mluvit GW 5000 nechytají skoro nikdy, FKT 100 byly e začátku stabilně chytající, ale teď už asi měsíc ani ťuk. Topline taky nechytají a tyto Meistery dnes chytily, ale jde spíš o vyjímku. Děje se něco s vysílačem nebo to někdo něčím ruší? Jak jste na tom, chytáte normálně? Já začínám tuto technologii vnímat jako nefunkční a hodinářství ubližující, protože všechny hodinky s příjmem signálu mají hrozně nepřesný chod když běží off line. Asi výrobci ošidily ladění krystalu v očekávání, že se to každodenně srovná. A když teď nesrovná, tak je to děs. Stokrát radši dobrý obyč quartz než takovýto nespolehlivý přesložitělý systém. A dnešní Meistery sice ukazují, že chytily, ale stejně běží napřed o 2 sec oproti velkým referenčním nástěnným hodinám. Mám len 5 kúskov, všetky chytajú signal a všetky šlapú na sekundu presne rovnako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října před 10 hodinami, Harwey napsal: Postni sem dynko tych kozmickych prosim ta. @bleriot11 diky, myslel som @t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října Už, aby to začínalo 4 a místo AM bylo PM... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října před 2 hodinami, Harwey napsal: @bleriot11 diky, myslel som @t2 Myslel jsi ty Meister Ankery? Jinak dnes se chytly 2 z 9. Radši si nebudu kupovat trpaslíka, určitě by mi vyrostl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října myslel som tie omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října Jedny cerstve oziveny.Jen badam s ovladanin.Bude tam asi problem,nebot nejdou stopky.Take budik se mi nepodarilo spustit,normalne ho nastavim,ale nijak jsem se neproklikal abych ho zapnul. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října před 23 hodinami, Harwey napsal: myslel som tie omegy Aha, já se divil co vidíš kosmickýho na těch posledních. Nicméně tyto já osobně kosmicky moc nevidím. Ale druhá tvář je parádní, to zase jo! 1 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října @Lisky>>>??? -nebos uz v minulosti? -neco mne uteklo? Jinak ja si jedu stale radu Seiko 06x4 -a na ruce uz tedy treti den 0664 -i zde doslo na vymenu batt. Znate jine seika te doby jenz by mely plastove sklicko? -dostat tlacitka do skla by asi bylo... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října před 9 hodinami, akai napsal: @Lisky>>>??? -nebos uz v minulosti? -neco mne uteklo? Jinak ja si jedu stale radu Seiko 06x4 -a na ruce uz tedy treti den 0664 -i zde doslo na vymenu batt. Znate jine seika te doby jenz by mely plastove sklicko? -dostat tlacitka do skla by asi bylo... Krásné! Jinak plastové sklíčko mají třeba ty 0432, které jsem měl na ruce v pátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Vzpomínka na nejlepší Seika, co jsem kdy měl 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Na taková Seika se nedá zapomenout @Jarett! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Mam podobne Seika, ale nie dogitalne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Tak to vysvetlím tie smajlíky. Včera som dal fotku hodiniek na ruke. Asi vydarená kópia, nie sú to Casio, nikto na to neupozornil. Alebo si všetci mysleli že to tak má byť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října W-17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se