george69 Odesláno 29. října 2024 Nahlásit Odesláno 29. října 2024 před 2 hodinami, ... napsal: "Pedometer" a obrázek dítěte (pokud to tedy není kosmonaut) - číňan evidentně nic neřeší. Aby si nakonec jejich uživatelé ve Státech při letištních kontrolách nevysloužili zvláštní zacházení, jako ti s F-91W... Tak spíš bych řekl, že je to taikonaut! No a pedometr funguje naprosto noumáulně Úďo! Takže za mě úplně v poho! Jsou to jedny z mých cca 20 ti hodinek, podle toho kde mám baterií, ve velmi širokém cenovém rozpětí.
Lisky Odesláno 30. října 2024 Nahlásit Odesláno 30. října 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
MartyH Odesláno 30. října 2024 Nahlásit Odesláno 30. října 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
kamil_m2 Odesláno 31. října 2024 Nahlásit Odesláno 31. října 2024 Příprava dřeva na zimu ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Lisky Odesláno 31. října 2024 Nahlásit Odesláno 31. října 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
george69 Odesláno 31. října 2024 Nahlásit Odesláno 31. října 2024 před 50 minutami, Lisky napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak to je bomba! Super stav 1A! Gratuluji, myslím, že jich bude dnes minimum, natož v tomto stavu! Za socíku, cca v r. 1984-5 jsem je měl také od někoho nefunkční na opravu, dal jsem je tehdy dohromady a vyměnil za podomácku vyrobenou elektrickou kytaru! haha! Taková byla doba!
george69 Odesláno 31. října 2024 Nahlásit Odesláno 31. října 2024 Před hodinou, Lisky napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak to je bomba! Super stav 1A! Gratuluji, myslím, že jich bude dnes minimum, natož v tomto stavu! Za socíku, cca v r. 1984-5 jsem je měl také od někoho nefunkční na opravu, dal jsem je tehdy dohromady a vyměnil za podomácku vyrobenou elektrickou kytaru! haha! Taková byla doba!
Lisky Odesláno 31. října 2024 Nahlásit Odesláno 31. října 2024 No ani nie george69. Už majú čosi za sebou, fotka trochu klame, ale teším sa z ních. Včera oživené aj vyčistené.
MartyH Odesláno 31. října 2024 Nahlásit Odesláno 31. října 2024 Já něco obyčejnějšího, W-62 s nic moc sklíčkem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
t2 Odesláno 31. října 2024 Nahlásit Odesláno 31. října 2024 Dopol: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. odpol: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Hantronix Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2024 před 20 hodinami, george69 napsal: Tak to je bomba! Super stav 1A! Gratuluji, myslím, že jich bude dnes minimum, natož v tomto stavu! Za socíku, cca v r. 1984-5 jsem je měl také od někoho nefunkční na opravu, dal jsem je tehdy dohromady a vyměnil za podomácku vyrobenou elektrickou kytaru! haha! Taková byla doba! Vidíš. A já jsem si myslel, že tyto zrovna nijak vzácné nejsou. Mám jich hromadu. Asi v 7 různých verzích. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Lisky Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
MartyH Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Lisky Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2024 MartyH pekné sú aj s tou patinou. Hlavne že modul funguje 1
george69 Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2024 Strašně rád jsem měl/mám rád analogové digi! Luxusní gratuluji!!!! 1
george69 Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2024 před 11 hodinami, Hantronix napsal: Vidíš. A já jsem si myslel, že tyto zrovna nijak vzácné nejsou. Mám jich hromadu. Asi v 7 různých verzích. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak to je pecka, jestli ta fotka je váš pracovní stůl! No, pokud by bylo možné jedn před 15 minutami, Lisky napsal: MartyH pekné sú aj s tou patinou. Hlavne že modul funguje y až dvoje funkční nebo s lehkou opravou i bez tahu, bych za rozumnou cenu koupil!! Co vy na to? Díky předem za odpověď a přeji hezký den!
t2 Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Lisky Odesláno 2. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se