Lisky Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna MartyH to je parádny kúsok. Podvedome som zvolil tiež kúsok s prednými tlačitkami aj keď nie také parádne. 3
MartyH Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna V 10. 4. 2025 v 9:45, Lisky napsal: MartyH to je parádny kúsok. Podvedome som zvolil tiež kúsok s prednými tlačitkami aj keď nie také parádne. Rozšířit Díky . Nesouhlasím, ty tvé jsou také parádní! 1
Hantronix Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Ty dny jsou anglicky. Jen svisle. Mám dvoje se stejným modulem. Jedny Litronix a druhé Armitron. 2
MartyH Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna I staré Citizen to tak mívaly. Ale je fakt, že na první pohled to ten rozsypaný čaj trochu evokuje.
MartyH Odesláno středa v 09:59 Nahlásit Odesláno středa v 09:59 V 15. 4. 2025 v 18:30, t2 napsal: To tu nosím digitálky jen já? Rozšířit Nosím, ale jsem línej to fotit... 3
t2 Odesláno středa v 17:47 Nahlásit Odesláno středa v 17:47 (upraveno) Jojo, někdy to mám stejně. Jediné, co jim funguje příjem: Upraveno středa v 17:47 uživatelem t2 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se