Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 461
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já myslím že to bude ok,akorát se mi už nechce všechno zase prodávat.

Musím ale říct,možná kacířský názor,doufám že nebudu vyobcován z církve - volil bych za ty prachy SBEX než GS divery.

Prostě tool :)

Odesláno (upraveno)

Si připomeneme za pár měsíců :D

Myslíš jako že bych fakt naposled, ještě něco koupil? :D

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno

pre mna su GS divere moc velke... aj ked 029 som chcel uz dva roky dozadu a ked si teraz zratam kolko mam v seiko penazi tak by na ne aj bolo... ale aj tak by som sa ich potom bal nosit a mal tendenciu kupit 10 cinskych, proste moje cykly :-)

Kamilb suhlasim ze SBEX asi aj skor ako GS divery, to telo je nadcasove, hi beat je nieco co tuzim uz od malicka (hodinkoveho) akurat tie poondate sroby na end linkoch proste neviem...

Mimochodom, landmaster mi prirastol k srdcu jak hovado... ale paradoxne pri spring tunach az tak iskra nepreskocila, darth ma drzi viac nehladiac na presne skakajucu sekundovku!

Odesláno

ja zase ked som ich videl na rekl. obrazku seiko tak som si pomyslel ze proste toto je gral jak hovado. A ocakavanie sa vlastne aj splnilo, su v reale presne take, svojim sposobom ozaj nemaju chybu, akurat mam teraz nejako ine chute. Kedze vsetky SD maju brutalnu rezervu a "nabijaju" sa extra rychlo, budem ich nosit sem tam bez toho aby som ich odlozil mimo rotaciu a je velky predpoklad ze iskra preskoci a bude laska nafurt, kto vie :-) cas ukaze...

Odesláno

tak oni s tym asi prave mieria na novych zakaznikov nezatazenych historiou Seiko, a tam to asi fakt funguje. Nejaka konzervatina dizajnova vazba na minulost prakticky nie je tema, asi to tak je OK.

sak ja uz svoje tunaky mam, ja som ok. este GS a u dajvrov uz len historicke kusy, ak teda nejake..

Odesláno

hej, tiez to tak vnimam ze zameranie je na novych zakaznikoch pri sd tuna, ale horsie je ked si niekto nastuduje tu hostoriu a zatuzi aj po klasickych modeloch, potom pana beka :-)

Instant, mas (ne)stastie, ze nova rada diverov nema klasicke rucky a dial, inak neviem ci by si odolal :-)

Odesláno

Instant, mas (ne)stastie, ze nova rada diverov nema klasicke rucky a dial, inak neviem ci by si odolal :-)

A to si myslím že bude SBEX.

Za tu cenu si je koupí ten kdo ví proč a co kupuje,je z nich cítit vazba na minulost.Věřím že v reálu to bude pecka.

SD tuna je přesně co píšete.Dobře sedí na ruce,jsou atraktivní,dobře stravitelné pro někoho seikem nepolíbeného který v nich nehledá nic z toho co bylo.Takový když by nasadil emperor tak by si nejspíš klepal na čelo nad tou hrůzou škaredou.

Odesláno

hej, tiez to tak vnimam ze zameranie je na novych zakaznikoch pri sd tuna, ale horsie je ked si niekto nastuduje tu hostoriu a zatuzi aj po klasickych modeloch, potom pana beka :-)

ja som spokojny, mam toho plnu kabelku. na maleho provincneho velknaza akurat.

ako sa hovori: "uz len tieto jedny a koncim" :D 

Odesláno

Suhlasim s kamilom ze Instant kupi SBEX. Len aby sme to kamil neboli len/aj my :-) Tedaa, ja by som musel predat ladvinu najprv :-)

K tym tunam... casto pocas dna striedam darth a spring drive a oboje su krasne inym sposobom. Darth posobi ozaj mimoriadne "skaredo" a preto zaroven mimoriadne pritazlivo, proste ako keby som zrovnaval nejaky armani oblek s kozmonautickym skafandrom, oboje je krasne svojim sposobom. Obavam sa, ze s darthom sa nebudem vediet rozlucit. Najprv som sa obaval quartzu ale zistil som ze voobec nevadi kedze sekundovka presne licuje na indexy. Orig remen s vlnkami je perfektny, pohodlny ako nic co som mal, dokonca sa v nich dobre spi.

Odesláno

SD tuňáky mi práve díky lunetě přijdou proti Emperorům víc 'classy'. Emperory jsou ty správné tooly na utloukání vorvaňů a kosatek, nebo co to ti japonci žerou...

Odesláno

Obavam sa, ze s darthom sa nebudem vediet rozlucit. Najprv som sa obaval quartzu ale zistil som ze voobec nevadi kedze sekundovka presne licuje na indexy. Orig remen s vlnkami je perfektny, pohodlny ako nic co som mal, dokonca sa v nich dobre spi.

Dráždiš moju strelenú predstavivosť. Vidím, ako sa do nich večer schúliš a celú noc sa z nich ozýva iba jemné vrcanie.

Odesláno

SD tuňáky mi práve díky lunetě přijdou proti Emperorům víc 'classy'. Emperory jsou ty správné tooly na utloukání vorvaňů a kosatek, nebo co to ti japonci žerou...

Zeru prosimpekne vsetko.

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...