McStinger Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 A kolik tyhle sumacky limitky zhruba vetsinou stoji? Doplnit Seiko stavy takovouhle ulitlosti by nebylo od veci[emoji4] Vyzerá to na oficiálnu cenu 33.300 THB, čo je pri súčasnom mrchavom kurze Eura 870 Eur. Asi sa budú dať zohnať o niečo lacnejšie, zase je ich iba 820 ks a vyzerajú dobre.
McStinger Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 (upraveno) 30.000 THB, krabica rovnaká ako predchádzajúce, iba v inej farbe. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. edit: všetci majú mobily rýchlejšie než ja stolové pecko, ale niečo poriadne odfotiť tým stomegapixlovým integrovaným foťákom, to nie Upraveno 30. listopadu 2015 uživatelem McStinger
blackhead Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 hodily by se ti k tem zlutym ...30.000 THB, krabica rovnaká ako predchádzajúce, iba v inej farbe. Sumo02.jpg edit: všetci majú mobily rýchlejšie než ja stolové pecko, ale niečo poriadne odfotiť tým stomegapixlovým integrovaným foťákom, to nie
McStinger Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 Aj tu, chlapci trénovali dagerotypiu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Aspoň takto, tu je aj vlnky vidieť: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 hodily by se ti k tem zlutym ... Tak to jednoznačne, máš svätú pravdu
F.B. Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 Aj tu, chlapci trénovali dagerotypiu: Aspoň takto, tu je aj vlnky vidieť: Dík. Fotili kalkulačkou, alebo Apple Watch? F.
tano Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 Zelene bez zlata super a vlny pekny;).
McStinger Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 Ktoré zelené bez zlata? To len fotil nejaký nešťastník novým iphonom, ktorý sa mu nezmestil do ruky a nevládal ho uniesť, tak sa celý rozklepal. Keď mám traslavé ruky, opriem si mobil o pevnú podložku. Tak to robím aj ja a funguje to. Musí, keď to tak robím aj ja. Kde je náš emeritný ambassador? Veď tu už ani vo vlastných radoch nie je možné udržať disciplínu...
tano Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 Ktoré zelené bez zlata? To len fotil nejaký nešťastník novým iphonom, ktorý sa mu nezmestil do ruky a nevládal ho uniesť, tak sa celý rozklepal. Keď mám traslavé ruky, opriem si mobil o pevnú podložku. Tak to robím aj ja a funguje to. Musí, keď to tak robím aj ja. Kde je náš emeritný ambassador? Veď tu už ani vo vlastných radoch nie je možné udržať disciplínu...Aha:), tak jen vlnky jsou pekny a nebud vzteklej;).
McStinger Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Aha:), tak jen vlnky jsou pekny a nebud vzteklej;). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
azeppelin Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Si myslím, že by se Seiko měli na ty různé fičurky na cifru vykašlat. Tapeta GS, lvíčci... vlnky... vypadá to jak bezpečnostní hologramy na kreditce. McStinger promine
tano Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Tak jsem opacneho nazoru, libi se mi cistota dizajnu s detaily ( lvicci, GS ) i zlatou na cifru dam v poho. Vynechal byl vnejsi zlaceni pouzdra. Nelibi se mi a je neprakticke. Ale proti gustu, holt kazdy to mame jinak;).
azeppelin Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 (upraveno) Však jo, jsi psal že vlnky super. EDT: btw skloňovat čistotu designu a popírat tezi jak "ornament je zločin"... Upraveno 1. prosince 2015 uživatelem azeppelin
F.B. Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Tak tieto fotky už fotené lepšou "kalkulačkou". Majú páčika, alebo i dvoch. F.
McStinger Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Si myslím, že by se Seiko měli na ty různé fičurky na cifru vykašlat. Tapeta GS, lvíčci... vlnky... vypadá to jak bezpečnostní hologramy na kreditce. McStinger promine Čo to je zas za anarchiu? Mal som v ruke strieborné, ktoré ma z fotiek moc neoslovili a vlnky vyzerali prekvapujúco výborne. Predpokladám, že na týchto to bude podobne. Idem spať, debata o hologramoch ma nezaujala
Chumpus Odesláno 1. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 SU01.jpg SU02.jpg SU03.jpgZ fotek, které jsem zatím viděl, to vypadá na výraznou inspiraci v minulosti. Ten ciferník jako by vypadl z 60./70. let.
azeppelin Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Čo to je zas za anarchiu? Mal som v ruke strieborné, ktoré ma z fotiek moc neoslovili a vlnky vyzerali prekvapujúco výborne. Predpokladám, že na týchto to bude podobne. Idem spať, debata o hologramoch ma nezaujala Tak ať tě hologramy hryžou celou noc.
McStinger Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. prosince 2015 uživatelem McStinger
sashator Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Vypadaj skvele, jen toho kyklopa si mohli odpustit, zatim se mi ho dari tolerovat jenom na rolexkach, vsude jinde jsem radsi bez nej
Návštěvník LukeD Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Moje řeč, byť já ho tedy netoleruju ani na těch rolexkách. Zelenou barvu zbožňuju, zlatá mi nevadí, ba co víc, v kombinaci se zelenou vypadá výborně. Vlnky i indexy jsou k nakousnutí. Akorát ten kyklop bych prostě nepřekousl ani omylem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se