Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja bych se spokojil i s vylepsenyma skx. Vzhledove bez namitek.Ke stesti by mi stacila lepsi koruna a poradny kalibr plus sklo. Pak bych byk spokojeny jak zelva. Ha si je stejne jednou koupim...

vylepsene SKX - tak to by mohli zrusit vsetko "diver" az po MM300.. 

• Odpovědi 461
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ja bych se spokojil i s vylepsenyma skx. Vzhledove bez namitek.Ke stesti by mi stacila lepsi koruna a poradny kalibr plus sklo. Pak bych byk spokojeny jak zelva. Ha si je stejne jednou koupim...

ja su se svejma spokojenej. plastickej cifr, safirovy sklo, +2s za den, jubilee mi vyhovuje..

20140804_080514_zpswxj5yh4a.jpg

Odesláno

Rozhodně vidím jako plus, žes předělával (nebo někdo jiný) 007 , tj. bílý podklad datumovky. Víc to pak ladí :) Kdyby se dělaly v modré verzi, tak už mám pepsi parádu dávno doma. Černá mě neláká.

Odesláno

Som zvedavy ako dopadne vec ohladom ukoncenia mm300. Pokial by sa ukoncili tak by ma to zrejme dokopalo ich konecne kupit, klasicke mm300.

To mě asi taky :) Pořád jsem si říkal, že to má čas a že jiné mají přednost...

Odesláno (upraveno)

Žiadna sláva teda. Ukončenie ťahu podivné. ZDROJ.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem McStinger
Odesláno (upraveno)

ta vteřinovka je ubohá,to at se na me nikdo nezlobí,jak v jednom,tak v druhym pripade,velka slabota,podcenit tenhle prvek...

a propos...na tech high beat pekne vykradeny rucky ze Sumo :boxing:

Upraveno uživatelem villain83
Odesláno

Já začínám být spokojenější s tím co mám.

No,dám tomu ještě šanci, řeknu si  - je to asi blbě nafocené  :)

Ale tak na tuňáky ti mám udělat rezervaci, ne? Naposled :D

Já jsem zvědavý ještě na quartzové tuny, které v Basileji možná nejsou. Protože kdyby to vypadalo, že to je nová generace, tak šup koupit sbbn015, dokud jsou.

Odesláno (upraveno)

Tie indexy su akoze bez kovoveho lemovania?

To nebylo nikdy

Furt na to hledím,SBEX se mi nelíbí - luneta,hod.ruka,datum,šrouby,to šílené logo na korunce,za ty prachy ,nevim nevim.

Ale tak na tuňáky ti mám udělat rezervaci, ne? Naposled :D

Zatím tomu budu říkat,ujel mi vlak. :D

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno

Taky se nechci nějak ukvapovat, ale těch prvků co se mi na těchto prvních fotkách nelíbí je překvapivě víc- vteřinovka, zvláštní koncovky tahu, špatná poloha data, dokonce ani ta zlatá se mi zde nepozdává (a to mi na 012 přijde skvělá)...ale počkáme si radši i na fotky za přirozeného světla....luneta je stejnej materiál jako u MM300?

Odesláno

Taky se nechci nějak ukvapovat, ale těch prvků co se mi na těchto prvních fotkách nelíbí je překvapivě víc- vteřinovka, zvláštní koncovky tahu, špatná poloha data, dokonce ani ta zlatá se mi zde nepozdává (a to mi na 012 přijde skvělá)...ale počkáme si radši i na fotky za přirozeného světla....luneta je stejnej materiál jako u MM300?

Já to říkal už od začátku, že budou divný a potvrdilo se to :)

Byl bych v klidu. Ty nejzajímavější věci Seiko většinou zveřejňuje mimo Baselworld a pořád tu jsou nový tuny.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...