instant Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Ja bych se spokojil i s vylepsenyma skx. Vzhledove bez namitek.Ke stesti by mi stacila lepsi koruna a poradny kalibr plus sklo. Pak bych byk spokojeny jak zelva. Ha si je stejne jednou koupim... vylepsene SKX - tak to by mohli zrusit vsetko "diver" az po MM300..
sibirnaya Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Ja bych se spokojil i s vylepsenyma skx. Vzhledove bez namitek.Ke stesti by mi stacila lepsi koruna a poradny kalibr plus sklo. Pak bych byk spokojeny jak zelva. Ha si je stejne jednou koupim...ja su se svejma spokojenej. plastickej cifr, safirovy sklo, +2s za den, jubilee mi vyhovuje..
ggrand Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Rozhodně vidím jako plus, žes předělával (nebo někdo jiný) 007 , tj. bílý podklad datumovky. Víc to pak ladí Kdyby se dělaly v modré verzi, tak už mám pepsi parádu dávno doma. Černá mě neláká.
Jörg8X Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Som zvedavy ako dopadne vec ohladom ukoncenia mm300. Pokial by sa ukoncili tak by ma to zrejme dokopalo ich konecne kupit, klasicke mm300.To mě asi taky Pořád jsem si říkal, že to má čas a že jiné mají přednost...
petr_cha Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Toz tak.. Z wus.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peta-Biker Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 (upraveno) Ta datumka je rusiva, jinak za me pekny! Upraveno 18. března 2015 uživatelem Peta-Biker
Chumpus Odesláno 18. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Kde jsou ty skeleton ručky? Moc se mi nelíbí... Majitelé sbdx012 si můžou mnout ruce.
petr_cha Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 ....Majitelé sbdx012 si můžou mnout ruce.Taky si myslim :-)
McStinger Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 (upraveno) Žiadna sláva teda. Ukončenie ťahu podivné. ZDROJ. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. března 2015 uživatelem McStinger
Chumpus Odesláno 18. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2015 No, další model s hi-beat kalibrem už snad vylepší Ale tuňáci jsou super, tam vlastně nešlo co zkazit.
kamilb Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Já začínám být spokojenější s tím co mám.No,dám tomu ještě šanci, řeknu si - je to asi blbě nafocené
villain83 Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 (upraveno) ta vteřinovka je ubohá,to at se na me nikdo nezlobí,jak v jednom,tak v druhym pripade,velka slabota,podcenit tenhle prvek... a propos...na tech high beat pekne vykradeny rucky ze Sumo Upraveno 18. března 2015 uživatelem villain83
People Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 No, další model s hi-beat kalibrem už snad vylepší Ale tuňáci jsou super, tam vlastně nešlo co zkazit.Tie indexy su akoze bez kovoveho lemovania?
Chumpus Odesláno 18. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Já začínám být spokojenější s tím co mám.No,dám tomu ještě šanci, řeknu si - je to asi blbě nafocené Ale tak na tuňáky ti mám udělat rezervaci, ne? Naposled Já jsem zvědavý ještě na quartzové tuny, které v Basileji možná nejsou. Protože kdyby to vypadalo, že to je nová generace, tak šup koupit sbbn015, dokud jsou.
kamilb Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 (upraveno) Tie indexy su akoze bez kovoveho lemovania? To nebylo nikdy Furt na to hledím,SBEX se mi nelíbí - luneta,hod.ruka,datum,šrouby,to šílené logo na korunce,za ty prachy ,nevim nevim. Ale tak na tuňáky ti mám udělat rezervaci, ne? Naposled Zatím tomu budu říkat,ujel mi vlak. Upraveno 18. března 2015 uživatelem kamilb
pebe Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 ze si ani na těhle nepohlídají ty indexy vs.chapter ring, na HI-Beatech index 3 a 4 mi přijde celkem mimo...
villain83 Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 ze si ani na těhle nepohlídají ty indexy vs.chapter ring, na HI-Beatech index 3 a 4 mi přijde celkem mimo...
sashator Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Taky se nechci nějak ukvapovat, ale těch prvků co se mi na těchto prvních fotkách nelíbí je překvapivě víc- vteřinovka, zvláštní koncovky tahu, špatná poloha data, dokonce ani ta zlatá se mi zde nepozdává (a to mi na 012 přijde skvělá)...ale počkáme si radši i na fotky za přirozeného světla....luneta je stejnej materiál jako u MM300?
Chumpus Odesláno 18. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Taky se nechci nějak ukvapovat, ale těch prvků co se mi na těchto prvních fotkách nelíbí je překvapivě víc- vteřinovka, zvláštní koncovky tahu, špatná poloha data, dokonce ani ta zlatá se mi zde nepozdává (a to mi na 012 přijde skvělá)...ale počkáme si radši i na fotky za přirozeného světla....luneta je stejnej materiál jako u MM300?Já to říkal už od začátku, že budou divný a potvrdilo se to Byl bych v klidu. Ty nejzajímavější věci Seiko většinou zveřejňuje mimo Baselworld a pořád tu jsou nový tuny.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se