MarosRy Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 (upraveno) Dnes mi po 3 mesiacoch, mozno aj viac, dorazil prostrednictvom kolegyne tento solidny kus zeleza na ruku.Hodinky som vydrazil na Ebay a bolo to viac menej stastie ze som prave v tej chvili na ne narazil kedze aukcia trvala len asi 24 hodin. Zaroven tym padom ani cena nesla az tak nahor.Hodinky boli pouzivane, ale nensu ziadne vyrazne stopy. Po vycisteni stav 98%.Pokial viem spravne, tak tieto hodinky boli na trhu len v severnej Amerike, comu zodpoveda oznacenie povodu strojceka na ciferniku a vzadu na viecku (v tomto pripade Malajzia).K hodinkam...je to poctive Seiko. Skusim trochu porovnania LM s klasickymi Monstrami (OM). Jedna vec je, ze su este masivnejsie a tazsie ako Monstra. Sranda je, ako si mozog zvykne na hmotnost. Kedze nemam winder, tak som si dnes nasadil na lavu ruku tieto a na pravu, kde hodinky nenosim, OM. Paradoxne sa tazsie zdaju OM aj ked v skutocnosti su LM o 20 g tazsie.Prvy zasadny rozdiel je luneta, na LM ide tuhsie a hooodne horsie sa drzi. Ten tvar na OM je lepsi, tie vystupky su vyraznejsie. Klasicky jednosmerna ako vyzaduje ISO pre divery. Rozdiel je aj v sklicku, LM maju sklo rovne a len tesne pod okrajom lunety, takze sa obavam, ze lahsie bude chytat skrabance. Sklo pravdepodobne nema AR a tak sa indexy a rucicky zvnutra odrazaju, ale neposobi to zle.Cifernik je spracovany trosku krajsie ako na OM. Indexy posobia vdaka hrubej lumi plasticky a navyse maju metalicku obrubu. Datum je na pozicii 4 a narozdiel od ciernej verzie Monstier je na bielom podklade. Sekundovka je oranzova, rovnako napis Diver's 200m, co cifernik ozivuje spolu s oranzovou castou lunety.Po obrube cifernika je kompasova luneta, hodinky sa daju pouzit ako kompas ale este som nenastudoval ako Tato luneta ide hladucko, obojsmerne, ovlada ju ta masivnejsia dolna korunka.Lumi je masivna a super, ako na OM, ma len trosku modrejsi odtien.Korunky - horna ovlada hodinky, klasicky 2 polohy. Hodinky nemaju rucny natah. Horna korunka ma podla mna lepsi "dezen" ako ta na OM. Dolna korunka ovlada uz spominanu lunetu.Je velka a da sa dobre ovladat aj ked su hodinky na ruke. Medi oboma korunkami je kovovy vycnelok a korunky su obrubene, takze obe po zasrubovani do tej obruby zapadnu. Dolna korunka sa po zatlaceni "vypne" a tak pri zasrubovani sa luneta nepohne.Puzdro je este masivnejsie ako u OM. Je hrube asi 1,5 cm takze s tym budi clovek pozornost, hodinky su neprehliadnutelne. Viecko je srubovacie a siaha az po okraj puzdra. Okrem medajlonu v strede je cele matovane, co podla mna je v celku pekne. Medajlonik je mensi ako na OM.Remienok ne klasicky Seikovo kvalitny. Je podla mna trosku lepsi ako na OM - hlavne tym ze pri upone je upraveny tak, ze tesne a dokonale zapada k puzdru. Je siroky po celej dlzke 20mm, ten u OM sa postupne zuzuje. Porovnanie vidno na fotke. K hodinkam som objednal remienok od Zrna, aby to nebolo vzdy len zelezo...fotky dodam.Vo vnutri je 7S36...cize 23 kamenova automaticka klasika.Mam z nich radost. Druhy skvost za posledne dni. Vcera som pisal o Pontiac-och tu: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/81389-pontiac-hydraulica-20/A par foto (opat - mam k dispozicii len mobil, takze sorry za ne-kvalitu) Upraveno 19. února 2015 uživatelem MarosRy
prischera Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Landmostra jsem měl dvakrát Jsou super, ale je to hrozná kovadlina. Každopádně užívej, moc jich tu neběhá, je dobře, že přibyl další kousek .
MarosRy Odesláno 19. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2015 V 19. 2. 2015 v 20:44, prischera napsal: Landmostra jsem měl dvakrát Jsou super, ale je to hrozná kovadlina. Každopádně užívej, moc jich tu neběhá, je dobře, že přibyl další kousek .Diky Boli to jedny z "dream watch", ktore som si mohol dovolit A jj, su masivne, ale to ja rad
MarosRy Odesláno 19. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2015 A fakt, ze som ich tu vela nevidel...viem, ze este Vraby ma taketo, od neho som cerpal inspiraciu na remen. A este jednu oranzove tu kolovali tusim
prischera Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Vraby už je nemá. Černé jsem tu zaznamenal dvoje, obojí šly od little_w jedny šly přes vrabyho ke mě a od mne k mlčícímu členu, ty měly dodělaný vnitřní AR. Druhé od little_w přes pár lidí k Cegymu, ke mě, od mě zpět k Cegymu a od něj k Jagmanovi, který je tuším pořád má. Oranžové měl Moty, ale šly tuším dál.
MarosRy Odesláno 19. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2015 V 19. 2. 2015 v 21:28, prischera napsal: Vraby už je nemá. Černé jsem tu zaznamenal dvoje, obojí šly od little_w jedny šly přes vrabyho ke mě a od mne k mlčícímu členu, ty měly dodělaný vnitřní AR. Druhé od little_w přes pár lidí k Cegymu, ke mě, od mě zpět k Cegymu a od něj k Jagmanovi, který je tuším pořád má. Oranžové měl Moty, ale šly tuším dál.Hotovy prehlad historie mam sa co ucit od vas ostatnych
Moty Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Ja mel oboje (černý, oranz), jedny ma kolega a neprodá a druhy uz ani nevim kam šly
MarosRy Odesláno 19. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Ani ja ich nepredam Vlastne som este nepredal nic ale mozno to pride
quest987 Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Landmonster jsou skvělý taky sem je měl. nejvíc mě baví(velikost tvar) ta korunka na čtyřce Gratulace
MarosRy Odesláno 19. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2015 V 19. 2. 2015 v 22:42, quest987 napsal: Landmonster jsou skvělý taky sem je měl. nejvíc mě baví(velikost tvar) ta korunka na čtyřce GratulaceDik ta je uplne super, skoda ze aj druhu nedali taku vyzerali by ciste ako mala parna masinka
MarosRy Odesláno 22. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Ten modro-biely nadych sklicka ked nan svetlo svieti zboku....co to je? Je to ok? Dik za rady
tano Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Odesláno 23. února 2015 Gratulace k Landum, jsou to povedene a chlapacke hodinky. Tesim se na vice fotek.
MarosRy Odesláno 23. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2015 Jj budu, coskoro pride remienok od Zrna, tak doplnim
MarosRy Odesláno 27. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Tak slubene fotky (mam len mobil momentalne) s remenom od Zrna. Odprucam, uzasne spracovany remienok :)
MarosRy Odesláno 28. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2015 Myslim, ze pristane aj surodencovi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se