kubson Odesláno 8. března 2006 Nahlásit Odesláno 8. března 2006 jake mate zkusenosti s dodaci lhutou z USA via "Standard Int'l Flat Rate Shipping"?
Návštěvník Kamil Odesláno 8. března 2006 Nahlásit Odesláno 8. března 2006 Nejrychleji mi přišlo ze států za 10 dní, rekord mám 35 dní. Počítej s čímkoliv v tomto rozmezí
odklizec Odesláno 8. března 2006 Nahlásit Odesláno 8. března 2006 Standard shipping pres USPS mi dosel i za mene nez tyden. V pondeli jsem koupil, v patek bylo doma Ale spis pocitej tech 10 dni.
Jeremy Odesláno 8. března 2006 Nahlásit Odesláno 8. března 2006 Nejlepší je USPS Airmail Parcel Post, podle mých zkušeností (rychlost/cena). Rekord mám 3 měsíce - ten matěj to tehdy poslal asi lodí..
kubson Odesláno 8. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2006 3 mesice? a kua... moc nechapu ze nekteri prodejci dokazou poslat levne, rychle a s pojistenim a u jinych to nejde.. pravidlem byva ze to nejde prave u tech co prodavaji neco zajimaveho
georg Odesláno 8. března 2006 Nahlásit Odesláno 8. března 2006 Nejlepší je USPS Airmail Parcel Post, podle mých zkušeností (rychlost/cena). Rekord mám 3 měsíce - ten matěj to tehdy poslal asi lodí.. Nebo poštovním holubem!
kubson Odesláno 10. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2006 tak to byla fakt rychlost.. z Nashvillu v pondeli odeslano a dneska doma..
puma_trin Odesláno 15. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2006 lidi na tom ebay se nejak plati dopredu kartou a nebo jak to tam funguje? jaky s tim mate zkusenosti ....
Jeremy Odesláno 15. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2006 Ano, předem, kartou. Zaregistruj se na www.paypal.com a stačí jí tam napsat jen jednou. Bezpečné.
lorch Odesláno 6. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2006 Pánové, našel by se tu někdo, kdo by mi občas něco vydražil na ebay.de ?
Pachollini Odesláno 6. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2006 U mne totéž, koupit něco na německém eBayi není problém.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se