Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
utrejchu, utrejchu, kdyby tys četl pořádně. Nebavíme se o RB, nýbrž o BL.

Tak to se potom omlouvam ... :suicide_anim:

Ja ovsem problem s plastem nemam, material jsem nijak neresil, nejsem tedy zklaman ... :)

Upraveno uživatelem utrejch
Návštěvník Kamil
Odesláno
Tak to se potom omlouvam ... :suicide_anim:

Ja ovsem problem s plastem nemam, material jsem nijak neresil, nejsem tedy zklaman ... :)

Omlouvat se nemusíš.:)

Taky mám poslední RB plastový a nemám s nimi problém, jsou lehký a příjemně se nosí.

Návštěvník YPO
Odesláno

pánové plastové brýle jsou dobré na lyže a na airsoft :D ....... na slunce musí být sklo .... tečka ;)

Návštěvník Kamil
Odesláno
....... na slunce musí být sklo .... tečka ;)

Blbost. Byl jsem u optika měřit UV filtr a nová plastová "skla" jsou zcela srovnatelná s mými starými skly B&L.

Návštěvník YPO
Odesláno
Blbost. Byl jsem u optika měřit UV filtr a nová plastová "skla" jsou zcela srovnatelná s mými starými skly B&L.

Kamile kolik máš plastových "skel" na svých hodinkách ? :)

Návštěvník Kamil
Odesláno
Kamile kolik máš plastových "skel" na svých hodinkách ? :)

Mido, Lanco, 3x Prim a Swatch.:D

Já se ale u brýlí nebavím o odolnosti (a normální sklo u slunečních brýlí se dá poškrábat zrovna jako plast a rozbít ještě snadněji), ale o komfortu nošení a hlavně o ochraně před sluncem a jeho zářením - tam je to srovnatelné.

Návštěvník YPO
Odesláno
Mido, Lanco, 3x Prim a Swatch.:D

Já se ale u brýlí nebavím o odolnosti (a normální sklo u slunečních brýlí se dá poškrábat zrovna jako plast a rozbít ještě snadněji), ale o komfortu nošení a hlavně o ochraně před sluncem a jeho zářením - tam je to srovnatelné.

možná máš pravdu nejsem asi pravý technoid, ale něco ve žlučníku mi říká,že sklo je sklo a plast je plast .... u brýlí je výhoda váhy o tom není pochyb .....

Odesláno (upraveno)

Ono jde taky o ty optický vlastnosti skla.

Jediná výhoda plastových čoček je ta, že jsou lehčí a levnější.

Upraveno uživatelem vor
Odesláno

Mám všechny brýle z plastu, zkoušel jsem i sklo a opravdu tam v žádném režimu nevidím reálně výhodu. spíš naopak(váha).

Odesláno

To se pozná spíš dlouhodobě, mám nějaký RB celkem dlouhou dobu a čočky jsou jako nový, což se mi u plastu nikdy nestalo.

Proč jsou třeba "skla" u auta ze skla a ne z plastu?

Nebo který jsou lepší objektivy s plastovejma nebo skleněnejma čočkama?

Odesláno

Ja jsem si koupil taky novy plastovy Ray Bany a jsem s nima spokojenej a sklo mi v nich vubec nechybi.. Slunecni bryle zas tak casto nenosim a kdyz uz mi jednou za cas leti k zemi tak ten plast ma aspon o neco vetsi sanci na preziti ;)

Odesláno

Moje nová akvizice na léto a musím říci, že lepší jsem doposud na hlavě neměl, co se celkového komfortu týče. Oakley Nanowire 1.0 Polarized.

Nevím jak je to s optickými vlastnostmi sklo vs. plast, ale u mě je to asi jedno, protože mám stejně oči z Kašparovy krávy :D

post-674-1204971666.jpg

• po měsících...
Odesláno

Hm, tak se chci zeptat v čem je rozdíl když mají brýle polarizační skla nebo nemají např. označení Ray-Ban P a Ray-Ban. A pak ještě jestli je naká sance sehnat stary Ray-Bany z produkce Bauch-Lomb samozřejmě klasický pilotky.

Odesláno
Hm, tak se chci zeptat v čem je rozdíl když mají brýle polarizační skla nebo nemají např. označení Ray-Ban P a Ray-Ban. A pak ještě jestli je naká sance sehnat stary Ray-Bany z produkce Bauch-Lomb samozřejmě klasický pilotky.

Na ebay od 20 USD.

Odesláno

V tydnu jsem koupil polaroidy, ale bohuzel sem si nevsiml, ze byli trosku skrabnuty, tak tedka nevim, jestli mi uznaji reklamaci kdyz sem na to prisel az doma. No nic zitra to zkusim. Jinak s tema sklama u aut me to celkem prekvapilo......je to zajimavi :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...