utrejch Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Odesláno 7. března 2008 (upraveno) utrejchu, utrejchu, kdyby tys četl pořádně. Nebavíme se o RB, nýbrž o BL. Tak to se potom omlouvam ... Ja ovsem problem s plastem nemam, material jsem nijak neresil, nejsem tedy zklaman ... Upraveno 7. března 2008 uživatelem utrejch
Návštěvník Kamil Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Odesláno 7. března 2008 Tak to se potom omlouvam ... Ja ovsem problem s plastem nemam, material jsem nijak neresil, nejsem tedy zklaman ... Omlouvat se nemusíš. Taky mám poslední RB plastový a nemám s nimi problém, jsou lehký a příjemně se nosí.
Návštěvník YPO Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Odesláno 7. března 2008 pánové plastové brýle jsou dobré na lyže a na airsoft ....... na slunce musí být sklo .... tečka
Návštěvník Kamil Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Odesláno 7. března 2008 ....... na slunce musí být sklo .... tečka Blbost. Byl jsem u optika měřit UV filtr a nová plastová "skla" jsou zcela srovnatelná s mými starými skly B&L.
Návštěvník YPO Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Odesláno 7. března 2008 Blbost. Byl jsem u optika měřit UV filtr a nová plastová "skla" jsou zcela srovnatelná s mými starými skly B&L. Kamile kolik máš plastových "skel" na svých hodinkách ?
utrejch Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Odesláno 7. března 2008 Kamile kolik máš plastových "skel" na svých hodinkách ? Skoda ze nemam Monaca. Hned bych se prihlasil
Návštěvník Kamil Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Odesláno 7. března 2008 Kamile kolik máš plastových "skel" na svých hodinkách ? Mido, Lanco, 3x Prim a Swatch. Já se ale u brýlí nebavím o odolnosti (a normální sklo u slunečních brýlí se dá poškrábat zrovna jako plast a rozbít ještě snadněji), ale o komfortu nošení a hlavně o ochraně před sluncem a jeho zářením - tam je to srovnatelné.
Návštěvník YPO Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Odesláno 7. března 2008 Mido, Lanco, 3x Prim a Swatch. Já se ale u brýlí nebavím o odolnosti (a normální sklo u slunečních brýlí se dá poškrábat zrovna jako plast a rozbít ještě snadněji), ale o komfortu nošení a hlavně o ochraně před sluncem a jeho zářením - tam je to srovnatelné. možná máš pravdu nejsem asi pravý technoid, ale něco ve žlučníku mi říká,že sklo je sklo a plast je plast .... u brýlí je výhoda váhy o tom není pochyb .....
vor Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Odesláno 7. března 2008 (upraveno) Ono jde taky o ty optický vlastnosti skla. Jediná výhoda plastových čoček je ta, že jsou lehčí a levnější. Upraveno 7. března 2008 uživatelem vor
B.F.G. Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Odesláno 7. března 2008 Mám všechny brýle z plastu, zkoušel jsem i sklo a opravdu tam v žádném režimu nevidím reálně výhodu. spíš naopak(váha).
vor Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Odesláno 7. března 2008 To se pozná spíš dlouhodobě, mám nějaký RB celkem dlouhou dobu a čočky jsou jako nový, což se mi u plastu nikdy nestalo. Proč jsou třeba "skla" u auta ze skla a ne z plastu? Nebo který jsou lepší objektivy s plastovejma nebo skleněnejma čočkama?
spiderer Odesláno 8. března 2008 Nahlásit Odesláno 8. března 2008 Ja jsem si koupil taky novy plastovy Ray Bany a jsem s nima spokojenej a sklo mi v nich vubec nechybi.. Slunecni bryle zas tak casto nenosim a kdyz uz mi jednou za cas leti k zemi tak ten plast ma aspon o neco vetsi sanci na preziti
Hanz21 Odesláno 8. března 2008 Nahlásit Odesláno 8. března 2008 Moje nová akvizice na léto a musím říci, že lepší jsem doposud na hlavě neměl, co se celkového komfortu týče. Oakley Nanowire 1.0 Polarized. Nevím jak je to s optickými vlastnostmi sklo vs. plast, ale u mě je to asi jedno, protože mám stejně oči z Kašparovy krávy
jovani Odesláno 8. března 2008 Nahlásit Odesláno 8. března 2008 (upraveno) zn. bollé Upraveno 8. března 2008 uživatelem jovani
denyhami Odesláno 16. března 2008 Nahlásit Odesláno 16. března 2008 Jen tak si brouzdám po netu a co nevidím... http://www.luxusnibryle.cz/tag-heuer-slunecni-bryle máte s těmito brýlemi někdo nějaké zkušenosti?
budo Odesláno 16. března 2008 Nahlásit Odesláno 16. března 2008 Já bych doporučil Persoly www.persol.com .................................. Proč jen mám pocit, že tady www.ray-ban.com i tady www.persol.com jsem ve stejném krámě?
Sir doook Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Odesláno 18. května 2008 Hm, tak se chci zeptat v čem je rozdíl když mají brýle polarizační skla nebo nemají např. označení Ray-Ban P a Ray-Ban. A pak ještě jestli je naká sance sehnat stary Ray-Bany z produkce Bauch-Lomb samozřejmě klasický pilotky.
vor Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Odesláno 18. května 2008 Hm, tak se chci zeptat v čem je rozdíl když mají brýle polarizační skla nebo nemají např. označení Ray-Ban P a Ray-Ban. A pak ještě jestli je naká sance sehnat stary Ray-Bany z produkce Bauch-Lomb samozřejmě klasický pilotky. Na ebay od 20 USD.
risa7 Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Odesláno 18. května 2008 Mam Polaroidy (s polarizacnim filtrem) za 1160,- a jsem spokojeny. Hlavne se mi libi, jak je v nich krasne videt vnitrni pnuti skel u projizdejicich aut.
Stephan Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Odesláno 18. května 2008 V tydnu jsem koupil polaroidy, ale bohuzel sem si nevsiml, ze byli trosku skrabnuty, tak tedka nevim, jestli mi uznaji reklamaci kdyz sem na to prisel az doma. No nic zitra to zkusim. Jinak s tema sklama u aut me to celkem prekvapilo......je to zajimavi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se