pecka33 Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Zdravím, vlastním několik hodinek, vždy jsem kupoval nové. Ale nemáte někdo zkušenosti s nákupem použitých, bazarových? Konkrétně se jedná o značku Emporio Armani. Nevím, jak je možné, že nové hodinky stojí kolem 5 000 Kč, ale v barazu (bazos) ze Slovenska se dají sehnat kolem 33 dolarů úplně ty samé, což je cca 1200 Kč. Podle foto vypadají nepoškrábaně, jsou funkční.Ještě nemám veškeré info. Ale bojím se toho, aby se nejednalo třeba o fake nebo nějaký nefunkční křáp, takový nákup je risk. Hodinky mají silikonový pásek, máte s ním někdo zkušenosti? Díky
Radimk Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Křáp to bude v každém případě. Ale pokud je to tvůj hodinkový grál, tak je vem, za ty drobné je můžeš za týden spláchnout do ...Silikonový pásek dobré kvality má větší cenu, než tebou proklamované "hodinky"
pecka33 Odesláno 1. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Dobře,díky. Vždy jsem měl jen kožený pásek, proto jsem se ptal na silikonový. Ještě uvidím, jestli je vezmu, ale každopádně si myslím, že se jedná o repliku, např. vteřinová ručička má stejnou barvu jako ostatní, originální by měly mít červenou.
USER47 Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Ono je to fuk, protože i originál bude čínskej šunt...
flyte Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Pouzivane hodinky zasadne nakupujem na tunajsom fore. Tym je asi povedane vsetko.
gougy Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Dobře,díky. Vždy jsem měl jen kožený pásek, proto jsem se ptal na silikonový. Ještě uvidím, jestli je vezmu, ale každopádně si myslím, že se jedná o repliku, např. vteřinová ručička má stejnou barvu jako ostatní, originální by měly mít červenou.S vteřinovkou bych si hlavu nelámal, došly červené, dala se modrá, nebo co zrovna bylo v krabičce. Nekupuj to i těch pár desítek EUR se dá použít mnohem lépe (aspoň Casio, nebo odložit a přišetřit)
pecka33 Odesláno 1. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Doma už Casia vlastním. Jde o to, že konkrétní typ hodinek (Armani AR5890) se mi vzhledově líbí, ale přijde mi až přehnané platit 7000 Kč,kde tolik někde stojí, když už vlastním několik hodinek (Casia) originální. Ale na webu www.ioffer.com jsem našel tyto hodinky prodávat taky kolem 1000 Kč (samozřejmě se jedná o Čínu, ne o originál), tak o tom budu uvažovat, ale uvidím.
TomNguyen Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Jde o to, že tebou proklamované hodinky mají v sobě strojek v hodnotě 2$, v lepším připadě strojek za 10$. To, že stojí nový 5k je čistá zlodějina zaměřená na lidi dychtící po značce. Nechceš- li být "ovcem", za ty prachy si kup Casio/Timex. Lepší kvalita a na nic nehraje. Nebo si šetři na mechaniku/ lepší kvarc
gunman Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Asi jsi to nepochopil - i originální Emporio ARmani je Čína
pecka33 Odesláno 1. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2015 ROzhodl jsem se, že si je asi koupím u https://www.ioffer.com/i/emporio-armani-men-s-watch-ar5905-ar5890-ar5919-watches-583580941. Sice za tu cenu 780 Kč to určitě nebude tak kvalitní jako originál, ale uvidíme. Myslíte, že je několik "faků", nebo je jen jeden a prodávají se za různé ceny? Mají tam totiž stejné, ale třeba i za 2 000 Kč. Díky
USER47 Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 (upraveno) Čteš ty si vůbec, co tu lidi píšou? Tohle klidně může bejt originál, protože je to stejně čínskej šit pro hejly. Jinak kromě toho, že nošení jakejchkoli padělků z tebe dělá směšnýho kašpara, taky ti tahle diskuze může velmi snadno přivodit ban na fóru. Upraveno 1. března 2015 uživatelem USER47
pecka33 Odesláno 1. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Četl jsem vše. Už vlastním Casia a Wengery, to jsou kvalitní hodinky dle mého. Tento typ hodinek se mi líbí vzhledově, jen kvůli tomu, že si je párkrát vezmu, mi přijde zbytečné platit 7000Kč, když si je můžu tady koupit za 800 kč, vydrží třeba chvíli, ale bude to téměř to samé. Jinak myslím, že vyřešeno.
boroevic Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Tahle diskuse mi trošku začíná připomínat bývalého přítele mé kolegyně, který byl největší hodinkový drsňák - na aliexpress si zakoupil fejk "hodinek" značky Guess za 20 $ a byl king.... Čínan na druhou, jako když revoluce požírá svoje děti
tano Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Nezavírat, občas je dobré vědět, jak uvažuje spousta jiných lidí...Jak myslis, ale byt takovych tady vice...V tomto pripade byt nekompromisni, zamezit tomuto trendu.
tano Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Takových víc tady nebude, kdo nemá hodinky jako hobby (nebo přímo profi), tak si ten šunt koupí a nikde po diskuzích stejně nechodí, takže z přílivu "čínských imigrantů" na chronomag bych strach neměl Ok
KankX Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 docela mě udivuje že si takový člověk dokáže najít cestu sem...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se