Miroslávek Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 V moudré knize o Primkách to není, poradí mi někdo zdejší , z jaké doby je ta krabička. Trošku se bojím, aby to nebylo Prim MPM Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Řekl bych,že jsi se trefil s tím MPM.
Miroslávek Odesláno 1. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Řekl bych,že jsi se trefil s tím MPM.Dík, už je to ekologicky zatříděno do plastů :-)
straspol Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Nechci tady nikoho stresovat, ale přesně v týhle krabce jsem dostal od tchána jeho staré HULKy...
martar Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 (upraveno) Jestli jsi už vylezl z toho kontejneru na tříd?ný plast a krabičku jsi našel, tak gratuluji. A pokud jsi jí už nenašel, nic si z toho nedělej, já těchhle krabiček vyhodil několik, podezření jsem pojal až nedávno, když kolega kadakii do jiného vlákna postnul fotky svých Sportů v těchhle krabičkách... viz odkaz. Z toho plyne poučení, nikdy nic nevyhazovat http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/10787-prim-zátiší/?p=1365219 Upraveno 2. března 2015 uživatelem martar
Miroslávek Odesláno 2. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Tak vyhrabáno :-), ale nebylo to tak hrozný, do plastů jsem to zatím třídil jen v rámci domácí selekce odpadu . Tak já jí schovám .....
bohus76 Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Tak sem přímo přesunu tu fotku,ať je to jasné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
accutron Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 V moudré knize o Primkách to není, poradí mi někdo zdejší , z jaké doby je ta krabička. Trošku se bojím, aby to nebylo Prim MPM Tato krabička není z MPM. Používala se na hodinky Prim z Nového Města nad Metují od roku 1994 přibližně do roku 2000. Kupovala se od finského výrobce a její přezdívka byla "pepřová rakev", pro černé pigmenty v materiálu, z kterého se lisovala.
Miroslávek Odesláno 2. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Díky za osvětlení , znamenám si , že se jedná již o "demokraticky dovezený " výrobek a již nevyhodím.
straspol Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Rád bych podotknul, že já tu svou už taky nemám. Vyhodil jsem ji, dement blbej, při prvním úklidu, protože jsem se domníval že něco tak ...takového... musí být z Číny...
bohus76 Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Tato krabička není z MPM. Používala se na hodinky Prim z Nového Města nad Metují od roku 1994 přibližně do roku 2000. Kupovala se od finského výrobce a její přezdívka byla "pepřová rakev", pro černé pigmenty v materiálu, z kterého se lisovala.Dá se zjistit,které typy v ní bývaly?Pro autenticitu.
accutron Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Dá se zjistit,které typy v ní bývaly?Pro autenticitu.postupně všechny hodinky Prim prodáváné po roce 1994.
t.p Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Tak sem přímo přesunu tu fotku,ať je to jasné.Tou fotkou si to nevyžehlíš.
bohus76 Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Byl to jen názor,bohužel chybný.Ta fotka bylo něco navíc,když zase budeme hledat ty vlákna kde to bylo :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se