DZimmy Odesláno 3. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Teď abych se bál, že mi tam dají nějaký křáp.
Návštěvník Mitak Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Jasně, tyhle levné kvarcové mršky mají levné i strojky. Moje žena má od září nějaké Candino, pár dnů po koupi se zpožďovaly o pár minut denně. Odesláno přes prodejce k dovozci a bez řečí se vrátily s novým strojkem. Taky nějaká Ronda. Strojky se někdy mění i v hodinkách s cenou vyšší o řád.
DZimmy Odesláno 20. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2015 Tak se ozývám s výsledkem. S čím tak začít? V reklamačním protokolu jasně stojí: Občas se zasekává datumovka (při řízení). A co nahlásila prodavačka servisu? Že se zasekává korunka.Výsledek opravy - oprava korunky s osičkou, zkouška vodotěsnosti. Mj. je to ofiko servis chrono (Fast).Zatím se zdá být vše ok, zkoušel jsem datumovku párkrát protočit a nezasekla se. Naopak se mi zdá, že čísilice tak hezky přeskakují, třeba je problém vyřešen.Jen si nejsem jist, zda je normální, že datum se překlopí až kolem 0:24. Ale co je zajímavější. Psal jsem do chrona a tam mi jasně řekli, že nastavoval se opravdu nesmí mezi 22. a 24. hodinou.Tak jsem se ptal prodavačky, že prý se nemá během některých hodin nastavovat datum. Řekla mi, že je to úplně jedno. Když jsem jí ohradil, že jsem toto info dostal od výrobce, tak se nejdřív hádala, že Swiss military není od chrono a pak řekla, že takové instrukce nedostali. Docela mi to vyrazilo dech.
Návštěvník Mitak Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Odesláno 21. března 2015 To máš se vším stejné. V obchodech s hadrama taky prodavačka nikdy neví, jak má chlapovi sedět oblek. Holt je potřeba nakupovat jen tam, kde mají hodinky fakt rádi. V obchodech, kde je jim jedno, jestli jsou na pultě hodinky nebo holinky, je lepší se na nic neptat. Nebo jen pro pobavení.
siwi Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Odesláno 21. března 2015 ... Jen si nejsem jist, zda je normální, že datum se překlopí až kolem 0:24. ... S tím bych si žádné starosti nedělal. To je zcela v pořádku.
DZimmy Odesláno 21. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2015 To máš se vším stejné. V obchodech s hadrama taky prodavačka nikdy neví, jak má chlapovi sedět oblek. Holt je potřeba nakupovat jen tam, kde mají hodinky fakt rádi. V obchodech, kde je jim jedno, jestli jsou na pultě hodinky nebo holinky, je lepší se na nic neptat. Nebo jen pro pobavení.Je to docela smutné. Jestlipak to nebude vina zaměstanvatelů a jejich neochotě investovat do zaměstnanců, natož jim dát smlouvu. S tím bych si žádné starosti nedělal. To je zcela v pořádku. To jsem chtěl slyšet. Děkuji za uklidnění.
DZimmy Odesláno 13. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2017 Opět vás všechny zdravím a prosím o další radu. Jedná se o trochu jiný problém, ale nechce se mi zkládat nové vlákno.Od té doby, co jsem psal naposled, tak hodinky prošly několika opravami. Vše záruční a vše od Quick Time Planeo, respektive FAST ČR.Jen pro přehled:16.3.15 - oprava korunky s osičkou, 25.10.16 - výměna modulu, 15.11.16 - oprava modulu.Celou to dobu se řešila datumovka, která se při nařizování zasekávala. Celý proces na mě nepůsobil vůbec dobře, ale nakonec se závadu odstranit podařilo. Vše ok, až do minulého pátku. Všiml jsem si, že jdou hodinky z ničeho nic o pět minut pozdě. Přeřídil jsem je a proces se opakoval. Během dne jsem dokonce pozoroval zasekávání vteřinové ručičky. Tak jsem doufal, že se zastaví uplně a bude to baterií. Přes víkend, ale šly dál a mám takový pocit, že čas o který se opožďují se liší. Chvíli jsou to cca 4 minuty, pak 2. Je to vůbec možné a může se jednat jen o baterii?Je mi jasné, že mi hodinky přes forum neopravíte, ale jsem zvědavý. Taky si říkám, jestli nemohli něco pohnojit během záručních oprav. A na závěr to nejdůležitější - znáte nějakého dobrého hodináře z Prahy či Kladna? Nevím, jestli zajít zpět do Planeo Quick TIme nebo spíš k soukromníkovi? Moc děkuji za případné rady.
JanNovakJan Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2017 Je tam strojek Ronda 519 za cca 12 dolarů, takže naprostý low-end. Jestli jsou ještě v záruce (někdy bývala 60 měsíců), tak okamžitě odstoupit od smlouvy a nechat si vrátit peníze. A jestli nejsou a nemáš k nim nějaký extra citový vztah, tak bych se poohlédnul po něčem lepším. I když tu Rondu totiž vyměníš, tak je víc než pravděpodobné, že se po čase podělá zase.
DZimmy Odesláno 13. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2017 Tak jsem zpoždění dnes pečlivě sledoval a stále se liší o cca 4 minuty. Takže bych řekl, že zpoždění je pořád stejné. Jen nechápu, proč se prostě zpožďují i 4 minuty a dále se nezpožďují. @JanNovakJan: Nestraš, pořád doufám,že to bude jen baterie. :/ Citový vzah mám, dostal jsem je od manželky, za to že porodila naše děti.
sodekcz Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2017 ..... na závěr to nejdůležitější - znáte nějakého dobrého hodináře z Prahy či Kladna? Nevím, jestli zajít zpět do Planeo Quick TIme nebo spíš k soukromníkovi?Jak jsi na tom se zárukou? Už je po? Pokud ne tak bych do toho soukromníky netahal a snažil se o reklamaci, případně vrácení.
DZimmy Odesláno 13. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2017 Jak jsi na tom se zárukou? Už je po? Pokud ne tak bych do toho soukromníky netahal a snažil se o reklamaci, případně vrácení.Skončila v únoru. :/Hodinky jsem asi před dvěma hodinama přeřídil a zatím se neopozdily ani o vteřinu. Začínám z toho být jelen.
JanNovakJan Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2017 Asi nejschůdnější by bylo si ten strojek koupit a nechat u hodináře vyměnit, když vezmeš 3+ (což lze doporučit), tak je cena za kus 11 dolarů http://www.allwatchparts.com/Harley-Ronda-519-Watch-Movement_p_320.html
DZimmy Odesláno 16. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Tak jsem zašel k hodináři na Kladno (Malát Karel) a vypadá to, že se to vyřešilo výměnou batrie (88 Kč, čekal jsem víc). 48 hodin od výměny a jdou přesně jak švýcarské hodinky (ha-ha).Mj. hodináře můžu doporučit.Sice proběhla jen výměna baterie, ale pan hodinář působil velmi profesionálně a měl skvělý přístup.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se