bigsaly Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Pokud jsem patriot, tak B-42 nesundám ani do společnosti
pokr Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 V 9. 3. 2015 v 12:24, bigsaly napsal: Pokud jsem patriot, tak B-42 nesundám ani do společnosti Jasně, 007 taky nosil potápky k obleku:-))
skalis Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2015 Ty triruckovy Tycoon s datumem na 6 jsou k sezrani. Jo, neni to klasickej Fortis, jak ho zname, ale hodinky jsou to krasny!
bandicoot Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2015 Je fajn vidět, že Fortis umí něco jinýho než posledni dobou nenápadité variace na B42. Když si odmyslíte drobnosti, tak Fortis byl o jedné řadě v zásadě málo odlišných modelů.
villain83 Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2015 No,tak tohle se mi teda nelíbí ani za mák,připadá mi to,jak psal Zmizík,jak někde z 90.let,já je mám holt zaškatulkovaný jako adventure hodinky,na tohle bych si nezvyknul.Poslední dobou mě tahle firma vůbec,ale vůbec nebaví.A to jsem je míval tak rád...
sugic11 Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 Jako stréc do obleku si je dovedu představit.
cali Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 Ze sa pustaju do segmentu oblekoviek mi u fortisu nejak zvlast nevadi. Neurazaju ma, ale dalo sa to urobit urcite aj lepsie. Hlavne chronografu designovo chyba na ciselniku nejaka dominanta, nechrono este ujde. Priehlad uplne zbytocny, skoro az prackoidny (vdaka bohu aspon za mensiu velkost), s rotorom sa mohli vyhrat urcite viacej, ked uz si priehlad neodpustili.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se