Taisha Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Zdravím všechny, prosím, potřebuji poradit, co je to přesně za modely? Zajímalo by mě i jakou mají přibližně hodnotu a zda to nejsou padělky? Díky mocZdroj: https://www.poradte.cz/elektronika/16592-breitling-co-je-to-za-model-hodinek.html#3
financ Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 model - fíkovník obecnýhodnota - nulová
SCIFI Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 (upraveno) Jsou to fejky. Hodnota nula.Se jim v cine nejak otocilo B na vterinovce :-))) Upraveno 2. března 2015 uživatelem SCIFI
gougy Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Se jim v cine nejak otocilo B na vterinovce :-)))Třeba je to kompas :lol2:
Kid_A Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Mistni vazeny clen Street Glide ma takovou dilnicku. S bruskou, sverakem, kladivkem a tak. On ti je tam opravi!
bohus76 Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Je to doktor Sibiř http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/30445-fejkobijci/
autobus Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 to musi poznat i napul slepec ze to sou fejky.
Tondaa73 Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 A že si furt nedaj pokoj.......jakej model, nejni to fejk, a kolik za to.......víš to moc dobře......vem si to na aukro, a nevotravuj slušný lidi...
Jörg8X Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 To otočený B je výborný Na Aukru mu to smažou, to musí dát na bazoš a chtěl asi poradit, o kolik si může dovolit někoho obrat
spineshank Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 to otočený B je limitka,raritní kousek ...vůůůůůbec tomu nerozumíte
milanz Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Obchodník predá vždy to o čo je záujem. Škoda, že ludia podporujú kúpou takúto výrobu. V cene takéhoto hnusného fejku si môžu kúpiť radšej "bežnú značku" a nie si takto umelo zvyšovať štandard. Samozrejme nemyslím tým ľudí čo si myslia že kúpili originál - tých je mi skôr úprimne ľúto.
tedwine Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 (upraveno) ...Samozrejme nemyslím tým ľudí čo si myslia že kúpili originál - tých je mi skôr úprimne ľúto.Mne ich vacsinou luto nie je - ked si niekto mysli, že kupi produkt za 1/10 alebo 1/100 realnej ceny, pripadne to kupi od uplne neznamej a nevystopovatelnej osobky, ci pofidernom mieste, tak nech uziva zarucene pravých BRAJTLÝNGLOF historky : vykradnute klenotnictvo, rozchod s partnerom, vymahanie dlzoby, existencna financna tiesen, vypadnute z kamiona.. a podobne ine baje a povesti Upraveno 5. března 2015 uživatelem tedwine
lubo777 Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Vždyť to je vidět na první pohled,že je to hnus- fuck fake...
Nika1988 Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 to je vyborne..... take hodinky si kupim na www.obchodikuruzovejvily.net za 80? a potom budem zistovat ci to nahodou predsa nieje original... co ked sa pomylili a poslali mi tie prave? Ved maju aj funkcnu minutovu rucicku. Shit. Drzost sa to tu vobec pytat
milanz Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 to je vyborne..... take hodinky si kupim na www.obchodikuruzovejvily.net za 80? a potom budem zistovat ci to nahodou predsa nieje original... co ked sa pomylili a poslali mi tie prave? Ved maju aj funkcnu minutovu rucicku. Shit. Drzost sa to tu vobec pytatlen chcú mat' asi istotu že majú originálny fejk
Dann Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Hoši, až zlikvidujete většinu fejků, tak že jich bude poskrovnu. A až ty origoše zaplaví svět a budou je nosit úplně všichni od předškolních dětí po staré babičky, tak zbyteček raritních plagiátů stoupne na ceně k astronomickým výšinám. A takový otočený Béé se stane Modrým Mauriciusem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se