Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mistni vazeny clen Street Glide ma takovou dilnicku. S bruskou, sverakem, kladivkem a tak. On ti je tam opravi!

Odesláno

A že si furt nedaj pokoj.......jakej model, nejni to fejk, a kolik za to.......víš to moc dobře......vem si to na aukro, a nevotravuj slušný lidi... :furious:

Odesláno

To otočený B je výborný :D

Na Aukru mu to smažou, to musí dát na bazoš a chtěl asi poradit, o kolik si může dovolit někoho obrat :)

Odesláno

Obchodník predá vždy to o čo je záujem. Škoda, že ludia podporujú kúpou takúto výrobu. V cene takéhoto hnusného fejku si môžu kúpiť radšej "bežnú značku" a nie si takto umelo zvyšovať štandard. Samozrejme nemyslím tým ľudí čo si myslia že kúpili originál - tých je mi skôr úprimne ľúto.

Odesláno (upraveno)

...Samozrejme nemyslím tým ľudí čo si myslia že kúpili originál - tých je mi skôr úprimne ľúto.

Mne ich vacsinou luto nie je - ked si niekto mysli, že kupi produkt za 1/10 alebo 1/100 realnej ceny, pripadne to kupi od uplne neznamej a nevystopovatelnej osobky, ci pofidernom mieste, tak nech uziva zarucene pravých BRAJTLÝNGLOF  :clap:

historky : vykradnute klenotnictvo, rozchod s partnerom, vymahanie dlzoby, existencna financna tiesen, vypadnute z kamiona.. a podobne ine baje a povesti  :notworthy:

Upraveno uživatelem tedwine
Odesláno

:D to je vyborne..... take hodinky si kupim na www.obchodikuruzovejvily.net za 80? a potom budem zistovat ci to nahodou predsa nieje original... co ked sa pomylili a poslali mi tie prave? Ved maju aj funkcnu minutovu rucicku.  Shit. Drzost sa to tu vobec pytat

Odesláno

:D to je vyborne..... take hodinky si kupim na www.obchodikuruzovejvily.net za 80? a potom budem zistovat ci to nahodou predsa nieje original... co ked sa pomylili a poslali mi tie prave? Ved maju aj funkcnu minutovu rucicku.  Shit. Drzost sa to tu vobec pytat

len chcú mat' asi istotu že majú originálny fejk  :lol2:

Odesláno

Hoši, až zlikvidujete většinu fejků, tak že jich bude poskrovnu. A až ty origoše zaplaví svět a budou je nosit úplně všichni od předškolních dětí po staré babičky, tak zbyteček raritních plagiátů stoupne na ceně k astronomickým výšinám. A takový otočený Béé se stane Modrým Mauriciusem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...