Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 350
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  V 23. 9. 2015 v 5:45, brut12358 napsal:

Já myslel, že Elton sport se safírem je vždy limitka ??? http://www.prim.cz/kolekce/limitovane-edice/prim-sport-38-le.htm 

ČTYŘIKRÁT OPRAVUJU JEDEN PŘÍSPĚVEK, CO SE TO DĚJE?

Not Found

PROSTĚ TO NEVIDIM...

The requested URL /kolekce/limitovane-edice/prim-sport-38-le.htm  was not found on this server.

Apache Server at www.prim.cz Port 80

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno (upraveno)

Tuším, že ještě loni byly v nabídce Igeny normálně bez toho, aby to byla limitka - myslím, že byly červené a černé. O tom se tu asi mluví :)

EDIT: smazaná citace, je to nějaké rozbité

Upraveno uživatelem Jörg8X
Odesláno

Když jsem se bavil s panem Hutou z Eltonu, říkal, že mi na ciferník natisknou klidně Elton, že záleží čistě na mě. Tak si říkám kde se liší limitované verze od těch, které si můžu běžně koupit? Nebo to špatně chápu?

Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk

Odesláno
  V 23. 9. 2015 v 9:08, Fade napsal:

Když jsem se bavil s panem Hutou z Eltonu, říkal, že mi na ciferník natisknou klidně Elton, že záleží čistě na mě. Tak si říkám kde se liší limitované verze od těch, které si můžu běžně koupit? Nebo to špatně chápu?

Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk

Na klasický Igeny ti natisknou cokoli. Limitka má vždycky nějaký charakteristický prvek, který by se jinde neměl opakovat. Limitka Elton Sport o který se tady bavíme je třeba se safírem. Pak existuje limitka Elton Sport postavená na renovačních igenech a ta má ražený dýnko s pětkošestkou....

Není to jen o ciferníku

• po měsíci...
Odesláno
  V 8. 11. 2015 v 7:45, Jörg8X napsal:

Jak jste na tom s přesností? Nikde nevidím, kolik by měly dělat: http://www.prim.cz/hodinove-strojky/hodinove-strojky/prim-kalibr-9400.htm

Ty moje šly ze začátku hodně do mínusu, ale teď jsem na cca +7s/den, což je skoro na COSC, takže spokojenost :)

To se spravilo samo, nebo jsi to reklamoval ?

Odesláno
  V 23. 9. 2015 v 9:45, financ napsal:

Limitka má vždycky nějaký charakteristický prvek, který by se jinde neměl opakovat.

Tesat do kamene tato slova.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...