Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vždy jsem je přehlížel a byla to chyba. Doxa SUB 5000T jsou hodinky, které si zaslouží pozornost.

V minulosti jsem o Doxách věděl, ale z důvodu nějakého machr indexu jsem si raději koupil modré Seawolfy, černé Seawolfy, šedé Seawolfy, Planet Ocean s černou lunetou, Planet Ocean s oranžovou lunetou atd. Až někdy kolem Vánoc jsem si řekl, že až narazím na černé nebo modré Doxy za dobrou cenu, půjdu do nich. Jak se během následujícího čtvrt roku ukázalo, na prodej bývají z 80% jen oranžové a ještě dost dodrbané. Můj limit 1 500 euro vzal za své a ze sledování Watchuseek, RLXforums a Ebaye se stala posedlost. Až před pár na mou poptávku zareagoval sběratel, který měl Professional, Caribbean i Sharkhunter a právě moje černé v "unworn" kondici se rozhodl pustit. V pátek rychlá platba, orosené čelo a dnes kurýr UPS rovnou do firmy.

Jsem mile překvapen tím, jak pohodlně se hodinky nosí. Vlastnosti jako tvar pouzdra, výška příjemných 15 milimetrů a fakt nadmíru pohodlný tah znamenají, že s nimi budu asi dneska spát. Jsem rád, že jsem se během těch let na Chronomagu přenesl přes unáhlené nákupy nebo nutný pocit dobré likvidnosti a dokáži si koupit hodinky za draho s dobrým pocitem :-). Moc si přeji, aby tyto Doxy poslaly PAMy na chvíli do chládku.

Tak přeji, ať Vám to tiká!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Vždy jsem je přehlížel a byla to chyba. Doxa SUB 5000T jsou hodinky, které si zaslouží pozornost.

Jsem mile překvapen tím, jak pohodlně se hodinky nosí. Vlastnosti jako tvar pouzdra, výška příjemných 15 milimetrů a fakt nadmíru pohodlný tah znamenají, že s nimi budu asi dneska spát.

Gratuluji!!!

Plný souhlas :clap:

a taky s nima půjdu dnes spát :lol2:

(já chtěl zase pomeranče a nějak se tady na foru objevily v prodeji, tak jsem měl štěstí....)

Odesláno

To jste objednavali u Doxy oba ve stejny den, ne? Jinak gratulace!

Bylo to dlouho dopředu domluvené .......     né, to je legrace :D

prostě náhoda, já si třeba prodejního inzerátu na chronomagu všimnul, když jsem seděl v čekárně u zubaře :sweatdrop:  no a pak už to šlo....

Odesláno

Dalsi super Doxa, hlavne hodne fotek oba! Gratuluji.

Odesláno

Pekne hodinky, cistokrvne potapky, gratulujem! Uz niekolko rokov aj sam kukam po nich no odvahu som este nezobral na to aby som ich kupil :)

Nech sluzia dobre a dlho!

Odesláno

Ty mé jsou černé, ale antireflex dělá své :).

Vidis..., vidím Doxu a nevsimam si popisů a dalsich pomocnych ukazatelu... ;)

Odesláno

jacob-gratulace!já ty svoje modrý pětilitry kupoval vloni a přišly mi v den,kdy jsem odpoledne valil s rodinou do Prahy a letěli jsme na Mallorcu.Přesně si pamatuju,jak jsem byl na nervy,aby mě je stihli přivézt než odjedu a povedlo se.Seděl jsem na balkóně nemohl jsem z nich spustit oči.Jsou fakt nádherný,masivní pouzdro,přitom se krásně nosej,nepřetáčej se.No u moře jim to sekne zdaleka nejvíc,jsou dělaný na pláž!Pak se lesknou a házek odlesky na všechny směry.Tak užívej!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...