African Odesláno 6. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Od Longa už šutr má A nehceš ji radši koupit od longa nějaký šutr?
matt81 Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 caka ma rovnako tazke rozhodovanie ale mam na to uz iba tri mesiace ale z tychto troch za mna Montblanc ( vyzeraju najzenskejsie )
African Odesláno 6. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Nomos se mě líbí, ale neosloví maželku a Cartier je cenově mimo...Co Nomos? Za 60 v automatu s datum tam určitě nějaké jsou.A propo je to ženská tak co koupit Cartiery? Tanky nebo Ronde Solo v quartzu by se snad vešly.
Exiztence Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Nomos se mě líbí, ale neosloví maželku a Cartier je cenově mimo...V německu jsem je našel v limitu nové, ale chápu že u nás to asi bude problém.
Návštěvník Mitak Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Cartier Ronde Solo i Tank se dají sehnat kolem padesáti. Ale jsou to škaredé hodinky. Ballon Bleu začínal až u stovky... Moje žena se na adresu těchto dražších značek vyjádřila, že nechápe, proč jsou tak drahé a že by ty prachy ospravedlnil mnohem honosnější vzhled. Čímž se automaticky přesunula do kategorie 500.000,- Kč a výš :-)
African Odesláno 6. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Do Německa jezdím často, cenově by se asi dalo, ale koukám že nemají vteřinovku, nebo? Bez vteřinovky to manželka nedá, má ráda všechno pod kontrolou Ale krásný jsou, to se musí nechat...
Denjl Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 bych vzal ty bondovky... moje je nosí taky, sice černý v automatu, ale jsou na ženský neskutečně sexy....
African Odesláno 6. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Ne, ne, ale děkuji za tip Musí být kulaté...Longines Evidenza?
Návštěvník Mitak Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Přitlač třicet a kup jí toto, první hezké Constellation:
tenge Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 Myslel jsem tyt, ale koukám ze jsou uz prodané
relativ Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 Tieto sú síce baterkové, ale zaujímavé...
matt81 Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 (upraveno) kurna, vcera som luskal tie damske modely asi styri hodiny a podla urcitych parametrov mi vysli Omega De Ville Ladymatic ( skoda len ze cena nezapadla tak kde som si ju predstavoval )...takze mozem(e) hladat dalejhttp://www.omegawatches.com/collection/de-ville/ladymatic/co-axial-34-mm/42522342063001 Upraveno 7. března 2015 uživatelem matt81
A_J Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 Určitě Omegy, Breitlingy jsou moc velké a Montblanc, no... Radši bych od něj plnicí pero, než hodinky
davok Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 Z uvedené trojice dávám hlas Omegám, na ruce vypadají skvěle. Případně výše vzpomenuté Aqua Terra, ovšem osobně bych byla pro verzi bez kamínků.
montemar Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 (upraveno) breitling galactic 32 Upraveno 7. března 2015 uživatelem montemar
DaVE19 Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 Ukazoval jsem doma mamce a sestře tvůj původní výběr a máš hlas pro Montblanc.
kilosunky Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 Tak priatelka to zhodnotila, ze zo vsetkych tu uvedenych jednoznacne tie MontBlanc..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se