Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

jen jsem se chtěl podělit o pár fotek celý název hodinek je Classic Fusion Chronograph Titanium Gold, velikost je 45 mm. Sám jsem překvapenej, jak klamou. Před půl rokem bych na ně ani nepomyslel, vlastně na celé Hublot.

Vím, že hodinky Hublot nejsou na chronomagu zrovna oblíbené.

ref. 521.NO.1180.LR

post-5938-0-46913900-1425726711_thumb.jpg

post-5938-0-53844800-1425726725_thumb.jpg

post-5938-0-85037300-1425726742_thumb.jpg

post-5938-0-73025000-1425726768_thumb.jpg

Odesláno

Spíš vyměnit, už se na to chystám dlouho. Co můžeš, odlož na zítra:)  Praktikuju to tak tři roky : :frusty:

Odesláno

Tak takovejch kousků tu moc nebude, takže palec nahoru. Ač mám vůči Hublotu pár výhrad, tak ty cikcak šroubky na lunetě prostě miluju....a jedna otázka- jak je to s kalibrem HUB1143, je to asi "jen" potuněná ETA ne? Nebo se pletu?

Odesláno

Ondra mas super hodinky. A kazdy kto dokaze dat do hodiniek > 4000? a nie su to Breitling, Omega, Panerai, Rolex ani Tag Heuer ma moj respekt.

Odesláno (upraveno)

...jak je to s kalibrem HUB1143, je to asi "jen" potuněná ETA ne? Nebo se pletu?

Eta 2892-A2 s chrono modulem od Dubois Depraz.

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

Myslel jsem si to. Je to podle mého trochu škoda, že se u Hublotu více nezaměří právě na vývoj inhouse kalibrů.

A Ondro, nepřemejšlel jsi u takové cenovky třeba o AP? Vím, že si mi kdysi říkal, že jsou to tvoje vysněný.

Odesláno

Ondro tohle je tvůj styl? Necháš si je nebo je máš jen chvilku na další prodej? Za mě upřímně Hublot vůbec ne. Ale pokud z nich máš radost, přeju Ti to ;)

Odesláno

Za mne imho bod za origos napad, gratuluji.

Odesláno

AP jsou vysněné, ale tohle přišlo tak nějak samo.

určitě jednou budou AP:) škoda toho strojku, ale to si nevybereš...

Odesláno

Ondro mohol by si sa rozpisat trochu o znacke a materialoch co pouzivaju...resp čim je Hublot zaujimavy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...