Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

Cyril: prosím tě, i když ty už máš děti odrostlejší, myslíš, že se vejde dozadu dětská sedačka, nebo je to marné?

Je to marné. Sedačku tam nedáš. Ale v XKR jsem je vozil bez sedačky a nic mi neřekli, protože zadní sedák je v podstatě dětská sedačka. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můžu taky do party? Už druhej, tentokrát o hodně slabší a i o dost starší! Naší rodince však o to víc sympatičtější. A plošky na gumách měl teda při první letošní vyjížďce fakt děsný. 

Tak to je ale krasavec!

Odkaz ke komentáři

Můžu taky do party? Už druhej, tentokrát o hodně slabší a i o dost starší! Naší rodince však o to víc sympatičtější. A plošky na gumách měl teda při první letošní vyjížďce fakt děsný. 

Krasavec!!!

Az budu velky kluk, tak v horizontu 2-3 let, mam v planu si koupit XKR ale jako Coupe...

Odkaz ke komentáři

Přátelé, konečně se nám podařilo dát dohromady webovou stránku výstavy sportovních a historických aut v Žákavé - https://www.vystavaaut.cz/

Koukněte na to, prosím a dovolte mi vás všechny srdečně pozvat, ať už jako vystavující, tak jako návštěvníky.

Budu moc rád, když přivezete ukázat svoje miláčky, letos bychom se rádi zaměřili na 70. až 90. léta. Pokud někdo máte v garáži zajímavé auto, pošlete mi, prosím SZ a vyplňte přihlášku na webu.

Loňská akce se, myslím, povedla, letos bychom to chtěli posunout ještě o kousek dál.

site.jpg?1554709197

Edit: Pokud byste chěli auto přivézt na plaťáku, máme připraveno bezpečné parkoviště s místem pro skládku i nakládku.

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odkaz ke komentáři

Taky dorazim. Mne i klukum se to vloni libilo :)

@Pavelpu27, se s dovolenim pripominam s pozadavkem na zasobovani bufetu u hriste nanukama. Piti a svacu bereme na vylety standardne, ale nanuky vozit neumim :D. Za kladne vyrizeni me zadosti predem dekuji.

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Taky dorazim. Mne i klukum se to vloni libilo :)

@Pavelpu27, se s dovolenim pripominam s pozadavkem na zasobovani bufetu u hriste nanukama. Piti a svacu bereme na vylety standardne, ale nanuky vozit neumim :D. Za kladne vyrizeni me zadosti predem dekuji.

Už se to řeší. Měl by přímo na ploše být stánek s nanukama, dobrým kafem a domácí limonádou.
Odkaz ke komentáři

Ještě chvíli budu otravovat s výstavou - novinky a fotky přihlášených aut jee možné sledovat na Facebooku: https://www.facebook.com/events/372343173497707/396391314426226/?notif_t=admin_plan_mall_activity&notif_id=1554929695774985

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...