Pirx Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 AMG ze vsech AMG nejAMGeovatejsi http://www.ebay.com/itm/Mercedes-Benz-500-Series-560SEC-/271808129377 Cena jeste neni finalni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 krasna klasika!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Znám, doplněno díky.ja som ho raz zachytil asi v Mumii hral takeho skorpiona - to mu sedelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 tento vikend je naraz aj F1 a aj MotoGP.....?tak to bude celkom fajn, dufam, ze motorky budu zabavne a vo formulach som zvedavi na McLaren ( Alonso ), ze ci to vobec ma zmysel startovat.ja sa zameriavam na mladez, uvidime ako sa im podari presadit proti starym psom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 tak jsem se ptal pritele mamky na jeho dream car a musim to sem napsat, i kdyz je to spis do sekce humor. Pry jestli by chtel nekdy neco zkusit ridit, tak je to Renault Laguna, to prej je neskutecny faro!!!! Inu nelenil jsem a zajistil zapujcku od exkolegy, ktery s touto limuzinou jezdi a mamky pritel to stejne odmitnul, ze by se s tim bal jezdit, aby tomu nic neudelal.Asi teda neni typickej petrolhead, pred lety jsme jeli do Francie moji ceckovou Vectrou a chtel jsem, aby byl pripravenej me stridat. Hrozne nechtel a nakonec jsem s nim musel v ramci vikendu dat treninkovou jizdu. Jeste ted se sem tam zmini, ze to byla fakt limuzina. Jinak jezdil s Dachnou, pak Favo (ale pozor, ve sportlinu), nasledne Felina, Fabka HTP a ted maji objednanou novou Fabku v TSI (ukecal jsem ho na silnejsi variantu, holt si chce udelat radost, ale treba elektrony nechce za zadnou cenu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Gabo, já jsem zvědavej, co předvede v Motor GP Abrahám, jestli zase upadne... BTW všechno nejlepší k svátku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Lenintak aspon ma Cesko nejakych zastupcov v MotoGP! ( a dakujem, na zraze zapijeme!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 tak jsem se ptal pritele mamky na jeho dream car a musim to sem napsat, i kdyz je to spis do sekce humor. Pry jestli by chtel nekdy neco zkusit ridit, tak je to Renault Laguna, to prej je neskutecny faro!!!! Inu nelenil jsem a zajistil zapujcku od exkolegy, ktery s touto limuzinou jezdi a mamky pritel to stejne odmitnul, ze by se s tim bal jezdit, aby tomu nic neudelal.Asi teda neni typickej petrolhead, pred lety jsme jeli do Francie moji ceckovou Vectrou a chtel jsem, aby byl pripravenej me stridat. Hrozne nechtel a nakonec jsem s nim musel v ramci vikendu dat treninkovou jizdu. Jeste ted se sem tam zmini, ze to byla fakt limuzina. Jinak jezdil s Dachnou, pak Favo (ale pozor, ve sportlinu), nasledne Felina, Fabka HTP a ted maji objednanou novou Fabku v TSI (ukecal jsem ho na silnejsi variantu, holt si chce udelat radost, ale treba elektrony nechce za zadnou cenu).tak vidis, nie kazdy si potrpi na motoristicke orgie.... myslim, ze z novej fabky bude nadseny - v tej triede je to vyborna volba. ( mozno este nova Mazda2 ale to by mu mozno nesedelo vramci jeho historie)aj moja stara mama mi raz povedala, ze: jeej, ake pekne cervene auto mas, ako sa vola!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Tak bohuzel ... "It is with great regret that I have told Jeremy Clarkson today that the BBC will not be renewing his contract. It is not a decision I have taken lightly. I have done so only after a very careful consideration of the facts and after personally meeting both Jeremy and Oisin Tymon." http://www.bbc.co.uk/mediacentre/statements/jeremy-clarkson-dg-statement Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 myslim, ze Jeremy nebude dlho bez prace, len neviem, ze ty ostatny dvaja ak solidarne odstupia z BBC budu tiez bez problemov.... maju aj ine aktivity v BBC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 No, skoda. TG nam tim padem skoncil. Protoze uz to nebude ono... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Policie si včera od BBC vyžádala kopii reportu, podle kterého je Clarkson přímo odpovědný za "nevyprovokovaný fyzický a verbální útok" vůči Tymonovi, producentovi Top Gearu. Ten musel po napadení vyhledat lékaře. Ken MacQuarrie ve své zprávě dospěl k závěru, že Clarkson Tymona udeřil a způsobil mu otoky a krvácení z úst. Tymon byl navíc "opakovaně verbálně napadán a urážen" a z celého incidentu byl "šokovaný a zoufalý", uvádí zpráva. Útok trval minimálně třicet vteřin a přerušil ho až jeden ze svědků. Clarkson měl Tymonovi hrozit vyhazovem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Ak sa to ozaj odohralo takto, iná možnosť, ako vyhadzov, nie je. Úspech nedáva právo správať sa ako buran. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 .....a stejně ho mám rád, šaška.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 ze vraj bezpecne lietadla.... kazdy nadava na auta a nehody a nakoniec vraj to lietadlo naviedol schvalne kopilot k zemi!? Ufff....asi sa uz budem bat viac v lietadle ako v aute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 uz cakame na nove Mission Impossible, kde je vzdy zopar scen aj pre motoristov - a teraz sa tam blysne moje oblubene moto BMW.V minulosti sa aj v tejto serii podarilo zhovadit vsetky fyzikalne zakony a bolo to skor smiesne ako akcne, tak sa len modlim, aby mali rozum ( neverim!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Zakladatel Tesla Motors: Řízení aut lidmi by mělo být v budoucnu zakázáno, nebude bezpečné http://smartmania.cz/clanky/zakladatel-tesla-motors-rizeni-aut-lidmi-by-melo-byt-v-budoucnu-zakazano-nebude-bezpecne-10577 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Zakladatel Tesla Motors: Řízení aut lidmi by mělo být v budoucnu zakázáno, nebude bezpečné http://smartmania.cz/clanky/zakladatel-tesla-motors-rizeni-aut-lidmi-by-melo-byt-v-budoucnu-zakazano-nebude-bezpecne-10577vpodstate ma pravdu - zakladny a vecny problem bol vzdy pan sofer!a uz dnesne auta nam dokazu vela pomoct, ESP a inteligentne asistenty... jasne, ze pri sportovej jazde je to o inom,, ale celkove prinos pomocnikov a mudrych tempomatov je prinos.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 ako cakam na prenos F1, tak som si vsimol, ze vcera davali vecer Kuryr3 ( netusil som, ze by to mohlo mat este aj trojku....), tak som si to teraz pustil a uz som bol cely zvedavy, ze co za vtakoviny tam zase ten >akcny hrdina< predvedie - ale uplna detinska naivita, ze da Audi na dve kola a tak sa dostane medzi dva kamiony predcila vsetky moje ocakavania! Aby niekto pouzil nieco tak hlupe do filmu?! To Funesove scenky na Kachne boli vazne projekty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 hehe a tos viděl jak pomocí vzduchu z pneumatik vyzvednul Audinu ze dna řeky...............nebo jízda po vagonových střechách taky neměla chybu................normální odpočinkovej film.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se