Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg

tento vikend je naraz aj F1 a aj MotoGP.....?

tak to bude celkom fajn, dufam, ze motorky budu zabavne a vo formulach som zvedavi na McLaren ( Alonso ), ze ci to vobec ma zmysel startovat.

ja sa zameriavam na mladez, uvidime ako sa im podari presadit proti starym psom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem se ptal pritele mamky na jeho dream car a musim to sem napsat, i kdyz je to spis do sekce humor. :)

Pry jestli by chtel nekdy neco zkusit ridit, tak je to Renault Laguna, to prej je neskutecny faro!!!! :frusty:

Inu nelenil jsem a zajistil zapujcku od exkolegy, ktery s touto limuzinou jezdi a mamky pritel to stejne odmitnul, ze by se s tim bal jezdit, aby tomu nic neudelal.

Asi teda neni typickej petrolhead, pred lety jsme jeli do Francie moji ceckovou Vectrou a chtel jsem, aby byl pripravenej me stridat. Hrozne nechtel a nakonec jsem s nim musel v ramci vikendu dat treninkovou jizdu. Jeste ted se sem tam zmini, ze to byla fakt limuzina. :clap:

Jinak jezdil s Dachnou, pak Favo (ale pozor, ve sportlinu), nasledne Felina, Fabka HTP a ted maji objednanou novou Fabku v TSI (ukecal jsem ho na silnejsi variantu, holt si chce udelat radost, ale treba elektrony nechce za zadnou cenu).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

tak jsem se ptal pritele mamky na jeho dream car a musim to sem napsat, i kdyz je to spis do sekce humor. :)

Pry jestli by chtel nekdy neco zkusit ridit, tak je to Renault Laguna, to prej je neskutecny faro!!!! :frusty:

Inu nelenil jsem a zajistil zapujcku od exkolegy, ktery s touto limuzinou jezdi a mamky pritel to stejne odmitnul, ze by se s tim bal jezdit, aby tomu nic neudelal.

Asi teda neni typickej petrolhead, pred lety jsme jeli do Francie moji ceckovou Vectrou a chtel jsem, aby byl pripravenej me stridat. Hrozne nechtel a nakonec jsem s nim musel v ramci vikendu dat treninkovou jizdu. Jeste ted se sem tam zmini, ze to byla fakt limuzina. :clap:

Jinak jezdil s Dachnou, pak Favo (ale pozor, ve sportlinu), nasledne Felina, Fabka HTP a ted maji objednanou novou Fabku v TSI (ukecal jsem ho na silnejsi variantu, holt si chce udelat radost, ale treba elektrony nechce za zadnou cenu).

tak vidis, nie kazdy si potrpi na motoristicke orgie.... :lol2:

myslim, ze z novej fabky bude nadseny - v tej triede je to vyborna volba. ( mozno este nova Mazda2 ale to by mu mozno nesedelo vramci jeho historie)

aj moja stara mama mi raz povedala, ze: jeej, ake pekne cervene auto mas, ako sa vola!?

:eek:

Odkaz ke komentáři

Tak bohuzel ...

"It is with great regret that I have told Jeremy Clarkson today that the BBC will not be renewing his contract. It is not a decision I have taken lightly. I have done so only after a very careful consideration of the facts and after personally meeting both Jeremy and Oisin Tymon."

http://www.bbc.co.uk/mediacentre/statements/jeremy-clarkson-dg-statement

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Policie si včera od BBC vyžádala kopii reportu, podle kterého je Clarkson přímo odpovědný za "nevyprovokovaný fyzický a verbální útok" vůči Tymonovi, producentovi Top Gearu. Ten musel po napadení vyhledat lékaře.

Ken MacQuarrie ve své zprávě dospěl k závěru, že Clarkson Tymona udeřil a způsobil mu otoky a krvácení z úst. Tymon byl navíc "opakovaně verbálně napadán a urážen" a z celého incidentu byl "šokovaný a zoufalý", uvádí zpráva. Útok trval minimálně třicet vteřin a přerušil ho až jeden ze svědků. Clarkson měl Tymonovi hrozit vyhazovem.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

ze vraj bezpecne lietadla.... kazdy nadava na auta a nehody a nakoniec vraj to lietadlo naviedol schvalne kopilot k zemi!? Ufff....

asi sa uz budem bat viac v lietadle ako v aute

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

uz cakame na nove Mission Impossible, kde je vzdy zopar scen aj pre motoristov - a teraz sa tam blysne moje oblubene moto BMW.

V minulosti sa aj v tejto serii podarilo zhovadit vsetky fyzikalne zakony a bolo to skor smiesne ako akcne, tak sa len modlim, aby mali rozum ( neverim!)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Zakladatel Tesla Motors: Řízení aut lidmi by mělo být v budoucnu zakázáno, nebude bezpečné

http://smartmania.cz/clanky/zakladatel-tesla-motors-rizeni-aut-lidmi-by-melo-byt-v-budoucnu-zakazano-nebude-bezpecne-10577

vpodstate ma pravdu - zakladny a vecny problem bol vzdy pan sofer!

a uz dnesne auta nam dokazu vela pomoct, ESP a inteligentne asistenty... jasne, ze pri sportovej jazde je to o inom,, ale celkove prinos pomocnikov a mudrych tempomatov je prinos....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

ako cakam na prenos F1, tak som si vsimol, ze vcera davali vecer Kuryr3 ( netusil som, ze by to mohlo mat este aj trojku....), tak som si to teraz pustil a uz som bol cely zvedavy, ze co za vtakoviny tam zase ten  >akcny hrdina<  predvedie - ale uplna detinska naivita, ze da Audi na dve kola a tak sa dostane medzi dva kamiony predcila vsetky moje ocakavania! Aby niekto pouzil nieco tak hlupe do filmu?! To Funesove scenky na Kachne boli vazne projekty!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...