Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 10,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dej už sem konečně nějakou fotku :) .

Ja jsem nedavno nejakou daval ale ono se zvenku nic nemeni, furt jsou zrezly prahy vzadu, to bude na rade az na podzim... Jinak pribyl tukanec kdyz nekdo parkoval a nekdo mi urval mrizku vstupu primeho sani a s ni naraznik, takze vizualne se stav spise zhorsuje :D Nevim jestli bude 50k na celolak pristi rok... jeste musim delat rozvody a s tim prijde generalka motoru. Jeste taky premejslim o prendani chladice oleje dolu... Bohuzel klimatizaci rusit nechci, coz celkem omezuje intercooler.

Mozna zejtra zajedu na letiste a udelam nejaky videa, jeste jsem si poradne nezablbnul :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Americká verze,nejsilnější motorizace a nádherný stav . A ta loď je sice mimo téma,ale motory má taky :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Tak my jsme dnes měli taky pěknej výlet po Beskydech, bohužel samej dovolenkáris v devadesátce pro jistotu jedou šedesát a ne a ne se s tím poprat a všichni jak ovečky v řadě. Těch oslů co jsem dnes potkal ani nespočítám, přijedem na oběd a říkám si super vedle mě je velké místo pro invalidu a nikdo mi to nepodře...jen vylezu z auta a pražskej passat v highline značku místo pro invalidu prostě neřeší. Pak houbaři, plnej provoz a hledaj místo, místo není tak to necháme na hlavní...at je prdel, pak asi 3x semafor na stavbě a na po čtvrté unfall ,otočka a objížďka 40km.... Lidi prostě neuměj jezdit. Tak jsem se aspoň kochal, dobře se najedl a dal si výbornou zmrzlinu na Troyeru kde nás pro jistotu zase ojebal číšník....na konec malej street racing s K 1200S a audi TTS. 

Odkaz ke komentáři

Trojan: tak jsi ani nefotil? 

Nene, nefotil... nedělá mi to radost jak mám rez na prazích :) Navíc mi nějaký dobrák vyloupl znáček z kola.

Jinak Aero znamená snad plnou výbavu, dokoupit se daly snad jen BBS kola a ventilovaný sedačky (v mojem jsou z r. 2003, lepší boční vedení, plná elektrika s pamětí, to v r. 2000 ještě nebylo).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...